MYPA koki tappion EIF:lle

MYPA koki tappion EIF:lle

MYPA koki lauantaina 0-3-tappion EIF:lle KSOY Stadionilla.
 
EIF meni johtoon 7. minuutilla. Tomas Turunen torjui Daisuke Uemuran laukauksen eteensä ja John Fagerström pääsi tuikkaamaan pallon MYPA:n maaliin.
 
28. minuutilla kotiyleisö kohahti, kun Tomi Räikkönen kaadettiin boxissa. Erotuomari levitti kuitenkin kätensä, eikä palloa viety pilkulle. Seuraavassa hyökkäyksessä Rony Huhtalan laukaus blokattiin ja MYPA:n pelaajat olivat sitä mieltä, että blokkaus tehtiin kädellä. Erotuomari antoi kuitenkin tässäkin tilanteessa pelin jatkua.
 
32. minuutilla MYPA:n tasoitus oli todella lähellä. Anttoni Huttunen pääsi läpiajoon ja laukoi tulisesti kohti takakulmaa. EIF:n maalivahti sai kuitenkin hieman näppejään väliin ja seurasi MYPA:n kulmapotku. Johannes Kytilä pääsi siitä puskemaan, mutta pallo livahti hieman yli EIF:n maalin.
 
37. minuutilla MYPA:n Huttunen ja Huhtala kaksikko syötteli upeasti tekopaikan EIF:n boxiin. Puolustaja blokkasi kuitenkin Huhtalan laukauksen. Tomi Saarelma pääsi vielä jälkitilanteesta laukomaan, mutta veto livahti yli maalin.
 
45. minuutilla Huhtala pääsi murtautumaan EIF:n boxiin ja laukoi hyvästä paikasta. EIF:n maalivahti esitti kuitenkin upean jalkatorjunnan. Huttunen pääsi vielä aivan puoliajan lopussa vetopaikalle, mutta kohti takayläkulmaa lähetetty kierteinen laukaus livahti hieman ohi maalin.
 
Heti toisen puoliajan alussa Huhtala oli karata läpiajoon, mutta hänet kaadettiin. MYPA sai hyvästä paikasta vapaapotkun, mutta Huttusen keskitys livahti EIF:n maalivahdin syliin. 
 
49. minuutilla EIF:n Akseli Ollila pääsi kokeilemaan kahdesti maalintekoa, mutta molemmilla kerroilla Turunen venyi pallon tielle.
 
52. minuutilla Saarelma kaatoi EIF:n pelurin boxissa ja erotuomari näytti palloa pilkulle. Turunen torjui aivan ilmiömäisesti vedon jalallaan, mutta Daniel Rantanen oli terävimpänä irtopallossa ja täräytti EIF:n 2-0-johtoon.
 
63. minuutilla Huhtala murtautui vahvasti EIF:n boxiin ja haki itselleen väkisin vetopaikan. EIF:n puolustus sai kuitenkin peitettyä laukauksen.
 
MYPA:n hyvä painostusjakso jatkui ja 68. minuutilla Samuel Lindeman ampui kovan kudin 25 metristä. Se livahti kuitenkin hieman yli maalin.
 
90. minuutilla Huttunen ja Huhtala järjestivät jälleen loistavan maalipaikan. Huhtalan tulinen laukaus livahti vain aavistuksen ohi EIF:n maalin.
 
MYPA:n hakiessa vimmatusti kavennusta pääsi EIF iskemään lopussa kolmannen osuman. Maalintekijänä Omar Jama.