MYPA LÄHTEE PARANTAMAAN PELIÄÄN VAAJAKOSKELLE

MYPA LÄHTEE PARANTAMAAN PELIÄÄN VAAJAKOSKELLE

MYPA kohtaa seuraavaksi Kakkosessa vieraskentällä FC Vaajakosken. Ottelu Vaajakosken Liikuntapuistossa starttaa perjantaina 18.5 klo 18.30.

Pelillisesti hyviä askelia eteenpäin ottaneelle MYPAlle tuli takapakkia viime kierroksella kun se hävisi kotonaan JäPS:lle lukemin 4-5. Joukkueelle jäi paljon käsiteltävää tulevaa koitosta varten sillä se johti kotiotteluaan lukemin 4-1.

-Meidän pitää joukkueen kanssa käydä läpi mitä tapahtui. Loppuiko meillä kunto vai olimmeko me liian tyytyväisiä siihen tilanteeseen? Iskikö paniikki 4-2 maalin jälkeen? Oliko niin isoja pelillisiä ongelmia, että päästettiin niin monta maalia? Meidän pitää käydä peli läpi ja parantaa siitä, että saadaan pidettyä johtoasema. Sekin on taito että opitaan voittamaan pelejä ja pitää käydä läpi miten niitä voitetaan, päävalmentaja Jukka Karjalainen ruoti tulevaa edellisen pelin lehdistötilaisuudessa.

Eikä niin pahaa ettei jotain hyvääkin. JäPS-pelissä joukkueen hyökkäysosastolta tärkeät miehet Jussi-Pekka Rämä ja Tomi Räikkönen avasivat maalitilinsä Kakkosessa. Rämä osui kahdesti ja Räikkönen kerran. Tämän kaksikon lisäksi myös keskikentällä alkukaudella vahvasti esiintynyt Kaarel Usta sai nimensä maalitilastoihin.

Puolustuspelin osalta MYPAlla riittää mietittävää, sillä neljässä ottelussa omiin on mennyt 10 maalia.

Täksi kaudeksi Kakkoseen noussut FC Vaajakoski on aloittanut kautensa varsin pirteästi. Se on voittanut kahdesti (JäPS ja LPS) ja pelannut kahdesti tasan (FC Viikingit ja NJS). Sarjataulukossa se pitää hallussaan kakkossijaa. Joukkueen tehokkaimpa maalintekijänä on ollut Matias Kiesilä joka on heiluttanut maaliverkkoja neljästi.

Valmennuksesta Vaajakoskelta löytyy paljon kokemusta. Kotkassa sekä Jyväskylässä Veikkausliigauraa laitapuolustajana luonut Anssi Viren toimii päävalmentaja Mika Järvisen apuna penkin päässä.