MYPA matkaa maanantaina FC KTP:n vieraaksi

MYPA matkaa maanantaina FC KTP:n vieraaksi

Kauden toinen Kymenlaakson derby on edessä maanantaina 22.7., kun MYPA suuntaa kohti Kotkaa ja kamppailua FC KTP:tä vastaan.
 
Joukkueet kohtasivat toukokuun lopulla KSOY Stadionilla ja tuolloin MYPA nousi runsaslukuisen kotiyleisön riemuksi loppuhetkillä 1-1-tasapeliin. Joukkueita erottaa nyt sarjataulukossa seitsemän pistettä kotkalaisten eduksi, mutta derbyyn lähdettäessä sarjataulukolla ei ole suurempaa merkitystä.
 
MYPA kaipaa kipeästi pisteitä kamppailussa putoamista vastaan. Alla joukkueella on kaksi perättäistä tappiota.
 
- Pisteitä tietysti tarvitaan aina, oli alla kaksi tappiota tai kaksi voittoa. Sama tilanne on nyt myös KTP:llä, mutta derbysta lähdetään aina hakemaan pisteitä, MYPA-luotsi Jukka Karjalainen luonnehtii.
 
- Eikä edellisiä pelejä kannata liikaa miettiä.. Ne on käyty läpi ja niistä on opittu.
 
Ennen edellistä MuSa-ottelua MYPA:n riveihin liittynyt HIFK-kaksikko Tino Palmasto - Silver Grauberg on myös ehtinyt saada lisää tuntumaa joukkueeseen.
 
- Uusien miesten kanssa on viikolla käyty paljon asioita läpi. Olin tyytyväinen heidän esitykseensä jo viimeksi, mutta uskon että heistä saadaan nyt vielä enemmän irti.
 
Arto Tolsa Areenalla riittää varmasti tunnelmaa maanantai-iltana ja tästä myös MYPA lähtee ammentamaan voimaa taistelussa pisteistä.
 
- Pelasimme silloin edellisessä kohtaamisessamme hyvän pelin ja pelaajat pääsivät kokemaan derbytunnelmaa, nämä ovat kuitenkin vähän eri otteluita kuin muut. Tasoitus lopussa antoi siihen tilanteeseen paljon itseluottamusta, nyt emme hae pistettä, vaan kolmea, Karjalainen linjaa.
 
Sivussa MYPAlta ovat maanantaina Niko Ikävalko, Tomi Räikkönen, Tomi Saarelma ja Heikki Pulkkinen sekä edelleen myös Tommi Roponen ja Niklas Rautamäki. Muuten kaikki pelaajat ovat Karjalaisen käytettävissä.
 
FC KTP - MYPA Arto Tolsa Areenalla Kotkassa maanantaina 22.7. kello 18.30. Ottelua voi seurata suorana lähetyksenä Elisa Viihteeltä.