MYPA MATKUSTAA RI-PA:N VIERAAKSI

MYPA MATKUSTAA RI-PA:N VIERAAKSI

MYPA:n taival Kolmosessa jatkuu seuraavaksi vierasottelulla Ristiinassa. Vastaan asettuu viime kauden jälkeen täydennysmenettelyn kautta Kolmoseen nostettu Ri-Pa. Ottelu käynnistuu jo klo 12.00.

MYPA nappasi jo kolmannen voittonsa putkeen, kun se kaatoi keskiviikkona kotikentällään HaPK:n. Ottelu tarjosi hyökkäyspelin kannalta paljon hyvää Ristiinan reissua ajatellen, sillä se pystyi luomaan suuren määrän maalipaikkoja. Maalisaldonsa tuplannut ja joukkueen maalipörssin kärkeen nousseen Jussi-Pekka Rämän loistava vire on luettava MYPA:n positiivisten asioiden listalle.

Edellinen ottelu toi pientä jobinpostia, sillä Joonas Tiihonen jouduttiin ottamaan vaihtoon. Keskikentän johtaja sai tällin päähänsä ja ikävän näköinen hoipertelu päätti ottelun ennen aikojaan. Tiihosen pelaamisen ylle joudutaankin asettamaan pienoinen kysymysmerkki. Varmoja poissaolijoita ovat edelleen Petri Metsälä sekä Arttu Huovila.

MYPA:n vastustajaksi asettuva Ri-Pa on pelannut tähän mennessä seitsemän ottelua ja napsinut niistä yhtä monta pistettä. Voittoja on yksi, tasapelejä neljä ja tappioita kaksi. Tilastoista monet saattaa yllättää se, että Ri-Pa on tehnyt sarjassa tähän mennessä toiseksi eniten maaleja. Vastustajan maaliverkko on heilunut 16 kertaa. Enemmän maaleja on tehnyt vain sarjajohtaja SavU (20).

Ri-Pa pelasi edellisessä ottelussaan 2-2 vierastasapelin. Joukkueen molemmista maaleista vastasi Veikkausliigakentiltäkin TPS:n ja KuPS:n paidasta tuttu mies Miikka Oinonen. Oinonen on tällä hetkellä sarjassa maalipörssin jaetulla toisella sijalla kuudella maalillaan.