MyPa matkustaa Savonlinnaan

MyPa matkustaa Savonlinnaan

Kuva: MyPa/Jaakko Haapala

MyPan osalta Kolmosen pelit jatkuvat perjantaina 20.5. Savonlinnassa, jossa klo 19.00 alkavassa ottelussa kohdataan STPS.

MyPa pääsee lähtemään vierasmatkalle kolmen pelin voittoputkessa. Viimeisimmässä ottelussaan se kaatoi kotikentällään RPS Lionsin puhtaasti lukemin 3-0 kun Aleksi Mykrä osui kahdesti ja Väinö Hietala kerran.

Hietala on avannut kautensa tehokkaasti kun maaliverkko on viiden pelatun ottelun jälkeen heilunut neljä kertaa. Viime peleistä sivussa ollut Danil Jegorov ja Aleksi Mykrä ovat onnistuneet kaksi kertaa maalinteossa.

Sairastuvalta MyPa saa vierasottelunsa alla ainakin sen verran positiivisia signaaleja, että kapteeni Olli Kähkönen harjoitteli joukkueen mukana torstain valmistavassa harjoituksessa ja on lähestymässä pelikuntoa.

STPS:n MyPa on kohdannut viimeksi kaudella 2017. Kotiottelunsa se vei puhtaasti lukemin 5-0, mutta Savonlinnassa pisteet tasattiin lukemin 2-2.

Kauden 2022 STPS on aloittanut vaihtelevasti. Kaksi ensimmäistä ottelua kotikentällä Kotajärven Palloa ja Union Plaania vastaan päättyivät tappioihin, mutta vastaavasti vieraskentällä Imatralla se väläytti iskukykyään kaatamalla sarjassa kolmantena tällä hetkellä majailevan IPS:n lukemin 2-5.

Joukkueen tehomiehenä on häärinyt Elmeri Marttinen, joka iski hattutempun IPS:n verkkoon ja maalisaldo näyttää nyt kaikkinensa neljää osumaa. Maalinteko MyPaakaan vastaan ei ole vierasta, sillä Marttinen osui maalipuiden väliin joukkueiden viimeisimmässä kohtaamisessa 30.9.2017 kertaalleen.

STPS:n ja MyPan välisen kamppailun etenemistä voit seurata Palloliiton tulospalvelun liveseurannasta:

https://tulospalvelu.palloliitto.fi/match/2337544/preview