MYPA MYÖTÄTUULESSA LPS:N VIERAAKSI

MYPA MYÖTÄTUULESSA LPS:N VIERAAKSI

MYPA matkaa Kakkosessa seuraavaksi Laajasalon Palloseuran vieraaksi. Lauantaina 2.6 Hertta Areenalla ottelu potkaistaan käyntiin klo 17.00!

MYPA pääsee vierasottelussaan hyvässä myötätuulessa kun se kahdesta viimeisimmästä pelistään pystynyt nappaamaan täydet kuusi pistettä. Vierasottelussa se kaatoi FC Vaajakosken ja kauden ensimmäistä kotivoittoa juhlittiin Mikkelin Pallokissoja vastaan. Myötätuulta on edesauttanut puolustuspelin tiivistyminen. Vaajakoskella omiin meni vain yksi ja MiPK:ä vastaan nolla säilyi omassa päädyssä.

Muutoksia ei pelaajatilanteen niin salliessa tarvitse hirveästi tehdä ja samaa ennakoi myös päävalmentaja Jukka Karjalainen edellisen pelin lehdistötilaisuudessa.

-Tuskin tulee hirveästi muutoksia. Katsotaan saadaanko sairastuvalta ketään mukaan, mutta pelillisesti ei tule muutoksia. Ollaan hyvässä putkessa kun kaksi peliä ollaan voitettu. Sitäkin ennen vaikka hävittiin pelejä pelattiin hyviä hetkiä. Nyt ollaan saatu käännettyä se ja ruvettu voittamaan pelejä.

Jos poissaololla voi olla positiivinen syy, Arttu Huovilalla on sellainen. Huovila painaa lauantaina päähänsä valkolakin ylioppilaaksi valmistumisen merkiksi ja on siis poissa kokoonpanosta.

Muita poissaolijoita ovat Miika Korpela, Veeti Tuomala, Heikki Pulkkinen, Paavo Kujala, Samuel Lindeman ja Toni Lehtonen.

Kotijoukkue LPS ei ole vielä pistetiliään Kakkosessa avannut. Kauden kuudesta ottelussa tehtyjä maaleja on kertynyt kolme ja päästettyjä 28. Kaikki kolme maalia ovat jakautuneet eri maalintekijöiden kesken.