MYPA ry:n hallitus uusiutui

MYPA ry:n hallitus uusiutui

MYPA ry piti sääntömääräisen syyskokouksen 2.11.2021

Kokouksessa valittiin MYPA ry:lle uusi hallitus sääntömääräisten asioiden käsittelyn lisäksi.

MYPAn puheenjohtajaksi valittiin Risto Oksanen, hallituksessa jatkavat vanhoina jäseninä Santeri Susiluoto, Harri Poka ja Joni Hovi.Uusiksi jäseniksi hallitukseen valittiin Toni Lampiranta (vara pj), Juha Hasu ja Mikko Ijäs. Kaikki vahvan MYPA-taustan omaavia henkilöitä.

Kilpaurheilu on vuoristorataa, mutta meidän on ennen kaikkea varmistettava seuran toiminnan jatkuminen myös aallonpohjissa. Tulevalla kaudella tulemme tekemään kaikkemme, jotta voimme jälleen lähteä kolmosesta uuteen nousuun. Tämä tehdään tiiviissä yhteistyössä KJP:n ja koko Pohjois-Kymenlaakson jalkapalloperheen kanssa. MYPA on alueen ihmisille merkittävä ja arvokas yhteisö, jonka jatkuvuutta nyt tapahtunut putoaminen ei uhkaa. – toteaa Risto Oksanen

Hallituksen ensimmäisiä tehtäviä ovat uuden päävalmentajan rekrytointi, positiivisesti alkaneen varainhankinnan edistäminen yhteistyössä MYPAn myynnistä vastaavan Mathias Grönmanin kanssa sekä KJP:n kanssa keskustelujen jatkaminen kauden 2022 edustusjoukkueiden ja alueen pelaajatilanteen osalta.