MYPA saa lauantaina vieraakseen EIF:n - "Viime pelistä jäi paljon hampaankoloon"

MYPA saa lauantaina vieraakseen EIF:n - "Viime pelistä jäi paljon hampaankoloon"

12 ottelun jälkeen 10 pistettä Ykkösessä keränneet MYPA ja EIF ottavat mittaa toisistaan lauantaina KSOY Stadionilla.
 
Vierasjoukkue EIF on hävinnyt neljä edellistä otteluaan maalierolla 1-14. MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen ei lähde kuitenkaan aliarvioimaan vastustajaa sen takia. Karjalainen muistuttaa, ettei aiemmilla tuloksilla ole juuri merkitystä, kun puhutaan yksittäisestä ottelusta.
 
- Nämä ovat yksittäisiä pelejä enkä usko, että EIF:kään miettii hirveästi noita neljää mennyttä peliä. Siellä on valmentaja vaihtunut, uusia pelaajia on tullut sisään vaihtopenkin kautta ja pari pelaajaa on lähtenyt pois. Tulee nälkäisiä miehiä kentälle, Karjalainen sanoi ja jatkoi:
 
- Kyllä EIF varmasti tajuaa myös tilanteen, että pelataan isoista pisteistä ja heidän pitää pystyä keskittymään vain tähän peliin. En usko, että tappioputkella on mitään merkitystä tässä vaiheessa.
 
EIF vapautti kesäkuussa päävalmentaja Gabriel Carvia Xatartin tehtävästään. Joukkueen valmennusvastuuta kantaa toistaiseksi kaksikko Guillem Santesmases-Johan Estlander.
 
Viimeksi tammisaarelaiset rökittivät MYPA:n joukkuetta mielin määrin kotipelissään, joka päättyi toukokuun puolivälissä vihreäpaitojen murskaavaan 7-2-voittoon. MYPA:lla siis riittää kuitattavaa lauantaina.
 
- Se oli meiltä huono peli ja tietysti EIF oli myös hyvä, ja heillä tuntui onnistuvan kaikki siinä pelissä. Jäi paljon hampaankoloon ilman muuta. Olemme ihan varmasti huomenna parempia kuin mitä olimme Tammisaaressa, Karjalainen lupasi.
 
MYPA palasi edellisessä ottelussaan pistekantaan tasaamalla pisteet Kajaanissa 2-2-lukemin AC Kajaanin vieraana. 
 
- Se oli se minimitulos mikä piti hakea sieltä. Ajoittain pelasimme ihan hyvin, varsinkin lopussa pallollinen pelaaminen oli ihan hyvää, mutta kyllä meidän puolustamisessa oli paljon korjattavaa ja meidän pitää olla parempia niissä asioissa EIF-pelissä.
 
Ykkösen ottelu MYPA-EIF pelataan lauantaina 6.7. klo 17 alkaen KSOY Stadionilla.