MYPA SAA VIERAITA NURMIJÄRVELTÄ

MYPA SAA VIERAITA NURMIJÄRVELTÄ

MYPAn seuraava ottelu Kakkosessa pelataan kotoisella Kymenlaakson Sähkö Stadionilla lauantaina 1.9. Vastustajaksi saapuu Nurmijärven Jalkapalloseura. Ottelu alkaa tuttuun tapaan klo 17.00.

MYPAn kolmen ottelun mittainen voittoputki katkesi viikko sitten kun se taipui vieraskentällä Viikingeille lukemin 1-2. Viikinkien vahva alku oli myrkkyä MYPAlle ja vaikka pallonhallinta oli tuolloin vierasjoukkueella, sitä ei Jussi-Pekka Rämän maalia lukuunottamatta saatu muutettua tehoiksi. Tehottomuudesta ylipäätään on kuitenkaan vaikea puhua, sillä neljässä viimeisessä ottelussa MYPA on tehnyt 16 maalia! Tomas Turunen piti Viikinkejä vastaan loistavilla torjunnoillaan MYPAn pelissä mukana ja Turusen mainio torjuntavire antaa hyvät valmiudet sarjapisteistä taisteluun tulevassa kotiottelussa.

Kauden ensimmäinen kohtaaminen NJS:n kotikentällä kesäkuun puolivälissä päättyi tasatulokseen 2-2. MYPAsta maalinteossa onnistuivat Kaarel Usta ja lisäajalla tasoitusmaalin tehnyt Jussi-Pekka Rämä. NJS:n maalintekijöinä kunnostautuivat Bob Diasonama ja joukkueen paras maalintekijä Markus Tukiainen, joka on tällä kaudella osunut maalipuiden väliin kuudesti.

MYPAn kokoonpanosta poissa ovat varmuudella pelikieltoa kärsivä Paavo Kujala sekä pitkäaikaistoipilaat Miika Korpela ja Veeti Tuomala.

Sarjataulukossa MYPA on kolmen pisteen päässä sarjakärjestä neljännellä sijalla. NJS on puolestaan juuri putoamisviivan yläpuolella PKKU:n hengittäessä niskaan kahden pisteen päässä. Panosta ottelussa siis riittää. Kun NJS on vielä kolmesta viimeisestä pelistään napannut seitsemän pistettä saa MYPA vastaansa kotikentällään kovavireisen vastustajan.