MyPa sopimukseen KJP – kolmikon kanssa

MyPa sopimukseen KJP – kolmikon kanssa

Juhani Rauos Kasperi Kosonen Juho Innanen MyPa 2022

MyPa on solminut kauden 2022 kattavat pelaajasopimukset laitapuolustaja Juhani Rauoksen, laitapelaaja Kasperi Kososen kanssa ja keskikenttäpelaaja Juho Innasen kanssa.

Juhani Rauos: ” Hyvillä fiiliksillä tein MyPan kanssa sopimuksen. Joukkueen ilmapiiri on hyvä ja meillä on selkeä tavoite joukkueena ensi kaudelle, jonka eteen jokainen tekee treeneissä hyvin töitä. Puolustuksessa tulee olemaan varmasti kilpailua peliajasta ensi kaudella, joka on ainoastaan hyvä asia, sillä se vie pelaajia entisestään eteenpäin ja kenellekään ei ole varaa alkaa löysäilemään. Pelaajana teen paljon duunia kentällä ja annan aina kaikkeni joka tilanteessa sekä harjoituksessa. Pelillisesti minulla on eniten vahvuuksia puolustussuuntaan. Pääpelaamisesta löytyy kuitenkin kehitettävää. ”

Rauos haluaa kauden aikana ottaa isoja kehitysaskelia: ” Tärkein tavoite on saavuttaa joukkueena asetettu yhteinen tavoite ja auttaa omalta osaltani sen saavuttamisessa mahdollisimman paljon. Henkilökohtaisesti haluan mennä pelaajana kokonaisvaltaisesti eteenpäin, pysyä terveenä ja kunnossa sekä tietenkin saada mahdollisimman paljon peliminuutteja ja vastuuta”.

Viime kaudella Rauos pelasi KJP:ssä yksitoista Kolmosen ottelua.

Kasperi Kosonen: ” MyPaan siirtyminen on sujunut ja olen sopeutunut joukkueeseen hyvin. Joukkuehenki on kohdillaan sekä valmennus toimii. Harjoittelupuitteet MyPassa ovat erinomaiset. Olen ylpeä, kun pääsen edustamaan MyPaa tulevalla kaudella. ”

Kosonen voi pelata niin laitapuolustajana kuin hyökkääjänä: ”Pelaajana olen aina molempiin päihin pelaava varma laitapelaaja. Tilanteet pelaan aina loppuun enkä pelkää itseni likoon laittamista kentällä. Tavoitteitani ovat tietysti itseni kehittäminen ja joukkueen menestys sekä nousu takaisin Kakkoseen. ”

Viime kaudella Kososelle kertyi seitsemän ottelua KJP:n riveissä.

Juho Innanen: ” On kiva siirtyä MyPaan, koska joukkueessa on paljon tuttuja pelaajia ja olen pallollisesti taitava pelaaja. Tavoitteena on tehdä maaleja ja syöttöjä sekä joukkueena nousta Kakkoseen”. Viime kaudella Kosonen pelasi seitsemän Kolmosen ottelua KJP:n riveissä tehden kaksi maalia.

Juhani Rauos

Laitapuolustaja

9.4.2003

Aikaisemmat seurat: Kumu JT, KJP

Pelit / maalit: 118, 4

Kasperi Kosonen

Laitapuolustaja / laitahyökkääjä

18.1.2004

Aikaisemmat seurat: Kumu JT, KJP

Pelit / maalit: 120, 11

Juho Innanen

Keskikenttä

12.02.2003

Aikaisemmat seurat: Sudet, KJP

Pelit / maalit: 127, 85