MYPA takaisin kotistadionille ilman pisteitä

MYPA takaisin kotistadionille ilman pisteitä

 

Kauden ensimmäinen Kymenlaakson derby MYPA vastaan KTP pelattiin tänään Kotkassa Arto Tolsa Areenalla. Poikeuksellisesti kotijoukkueena pelasi MYPA. Sää Kotkassa oli pelin alkaessa sateinen ja kylmä, mutta sade lakkasi ennen toisen puoliajan alkua.

MYPA aloitti pelin terävästi, mikä johti kulmapotkuun, kun peliä oli pelattu viisi minuuttia. Kulman antoi Ishii Nathael Kenzo. Myös KTP oli heti alusta hereillä ja saikin luotua seitsemännen peliminuutin kohdalla pahan tilanteen, joka lähti KTPn kulmapotkusta. Pelin kahdellakymmenellä kolmella peliminuutilla MYPAn Niveri Benjamin rikkoi ja sai keltaisen kortin. Rikkeen takia KTP sai hyvästä paikasta vapaapotkun, mutta laukas päätyi muuriin. MYPAlla oli ensimmäisellä puoliajalla useita paikkoja, mutta maalia ei syntynyt. KTP hallitsi hieman enemmän peliä ja saikin luoua muutamia vaarallisia tilanteita MYPAn maalille. Kuitenkin pelin ainoa ja ensimmäinen maali syntyi aivan ensimmäisen puoliajan loppuminuuteilla, kun KTPn Beglarishvili Zakaria laukoi tarkan vedon yläriman alle. MYPA sai puoliajan loppuun kulmapotkun, mutta tasoitusta ei syntynyt. Ensimmäinen puoliaika oli tasaista vääntöä.

Toinen puoliaika alkoi tasaisella kamppailulla. MYPA sai vapaapotkun viidelläkymmenellä neljällä peliminuutilla. Vapaapotku päätyi kuitenkin kulmaksi eikä siitä syntynyt toivottua tasoitusmaalia. Kun peliä oli pelattu tunti, KTP alkoi hieman väsyä, ja MYPA hallitsi peliä. KTP sai muutamalla vaihdolla tuoreita jalkoja alle, mutta toista maalia ei kehkeytynyt. Pelattiin jo lisä minuuteilla , kun MYPAn Said Ahmed Ahmed sai varoituksen.

"Pelin tulos olisi voinut olla tänään 2-2 tai 3-3", MYPAn päävalmentaja Ilkka Mäkelä tuumasi. Tulos ei tyydyttänyt, sillä peli oli parasta, mitä MYPA on tällä kaudella pelannut. "Meillä oli tänään erinomaista prässiä, joka hankaloitti KTPn pelaamista."Joukkue vaatii vielä lisää harjoituksia joukkueena, jotta virhe ajatuksia ei sattuisi niin hyökkäys- kuin puolustuspäässä. Valitettavasti tänään jäi tehot uupumaan.

Kauden ensimmäinen Kymenlaakson derby päättyi KTPn 0-1 voittoon.

0-1

(0 - 1)

0-1 Beglarishvili Zakaria 43´

 

 

 

 

 

MYPA

 

1 Turunen Tomas

2 Niveri Benjamin (var. 22´) -46´

6 Lindeman Samuel 

13 Kähkönen Olli

16 Rämä Jussi-Pekka -46´

20 Ishii Nathael Kenzo 

21 Obeng Stephen 

23 Laaksonen Nuutti

25 Said Ahmed Ahmed (var. 90+2´)

26 Xiong Toivo -72´

28 Souza dos Santos Joa Victor

VAIHTOPELAAJAT

 

5 Kinnunen Kasperi

7 Ryöpäs Rico 

8 Goljahanpoor Arjan +46´

24 Kangasniemi Valtteri +72´

30 Peltola Eetu 

18 Laitinen Juuso +46´

KTP

 

1 Lepola Anton 

2 Ramadingaye David 

3 Lindfors Matias

4 Voutilainen Paavo

6 Vesiaho Valtteri 

10 Mäkijärvi Antti 

14 Ollila Tuomas

17 Bonet Badia Roger 

18 Agyiri Thomas (var. 51´) -70´

20 Ojamaa Hindrek 

22 Beglarishvili Zakaria (var. 43´) -63´

VAIHTOPELAAJAT 

8 Leinonen Niklas

9 Usta Taaniel +63´

11 Kolsi Miika

13 Paavola Matias

19 Anttila Juuso 

21 Kolsi Kimi +70´

31 Piirainen Pyry