MYPA upeaan voittoon PEPOsta jännitysnäytelmän kautta

MYPA upeaan voittoon PEPOsta jännitysnäytelmän kautta

Kuva: MYPA  / Jaakko Haapala

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Lauantaina 11.9 Saviniemeen saapui vieraaksi Lappeenrannasta PEPO. Ottelu alkoi Šokki alulla, kun PEPO teki ottelun avausmaalin jo ensimmäisellä peliminuutilla. Puolustuksesta lähtenyt pitkä pallo tavoitti Arttu Kotasen kuka löysi matalalla keskityksellä Nikke Veikkasen, kenellä oli helppo tuo laittaa pallo maaliin voimattomaksi jääneen Antti Kaikkosen edestä. MYPA keräsi pelinsä alun jälkeen ja työ palkitsi kuudennella peliminuutilla. Jari Hasselin, Jussi-Pekka Rämän sekä Tommi Roposen hienon prässin jälkeen Roponen pääsi yksin läpi, kiersi maalivahti Graig Hillin ja sijoitti pallon oikeaan alakulmaan. MYPA pääsi yrittämään maalintekoa uudestaan puolen tunnin pelin jälkeen, kun Rämä yritti ohjata keskityksen maaliin, mutta Hill torjui hänen ja Roposen yritykset peräkkäin. PEPO vastasi nopeasti: Zachary Sukundan keskitys vasemmalta laidalta löysi Nikke Veikkasen, kuka puski pallon vasempaan alakulmaan. Maalin jälkeen PEPO otti pallonhallinnan ja tauolle mentiin lukemista 1-2.  

 

Toinen puoliaika jatkui PEPOn hallinnalla, joka sai palkintonsa 49.peliminuutilla, kun Harry Kossigbo rikkoi Malik St. Prixia ja erotuomari Matti Roth määräsi pallon pilkulle. Rangaistuspotkua asettui laukomaan Zachary Sukunda, mutta Hoviruoka kummipelaaja Antti Kaikkonen päätti, että PEPO ei tänään enää maaleja tee ja otti rangaistuspotkun kiinni upeasti oikeasta alakulmasta. Tämän jälkeen mentiin tasaisissa merkeissä ja mitä pidemmälle ottelu eteni MYPA pääsi enemmän ja enemmän hallitsemaan ottelua. Palkinto tuli 75.peliminuutilla, kun Khalid Kaddouri taiteili vasemmalla laidalla ja pääsi murtautumaan rangaistusalueelle. Syöttö löysi Roposen, kenellä oli helppo työ laittaa pallo maaliin toisen kerran ottelussa. MYPA aloitti tämän jälkeen hurjan loppukirin. Jussi-Pekka Rämä pääsi yrittämään useamman kerran maalintekoa viimeisen kymmenen minuutin aikana ja myös Khalid Kaddouri yritti tulisella laukauksellaan siirtää MYPAn johtoon. Ottelun ratkaisua saatiin odottaa aina lisäajan viimeiselle minuutille. Jussi Lanu riisti pallon keskialueella ja syötti Väinö Hietalalle, kuka lähetti korkean pallon Joakim Joutjärven suuntaan. Joutjärvi pääsi vasemmalta laidalta läpi, otti pallon taidokkaasti päällä haltuun ja ohitti maalivahti Hillin. Nyt edessä oli tyhjä maali ja Joutjärvi sai tyylikkäästi sijoittaa pallon maalin oikeaan alakulmaan ja räjäytti KSOY Stadionille kerääntyneet reilut 400 katsojaa huutoon. Erotuomari Roth puhalsi pilliinsä heti maalin jälkeen ottelun päättymisen merkiksi ja MYPA sai upean voittonsa Miesten Kakkosen kärkijoukkueesta.  

 

Pääävalmentaja Marko Honkanen:

“Ottelu oli juuri sitä, mitä odotimme PEPOlta, taitava pallonhallintajoukkue, joka tulee laitojen kautta. Ensimmäistä maalia lukuun ottamatta saimme mielestäni sen todella hyvin kuriin. Taisteluilme, joka tänään oli kruunattiin lisäaikamaalilla.  

“ Tommi Roponen oli tutun oloinen hyvä vääntämään kaksinkamppailut ja maalivainu on tällä hetkellä kohdillaan ja Jokke (Joutjärvi) haettiin yliajalla, että saataisiin selustaan syöttöjä ja se oli upea voittomaali”.  

 

MYPA – PEPO 11.9.2021 

KSOY Stadion 

Yleisöä: 437 

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi

3-2

(1-2)

1. 0-1 Nikke Veikkanen

6. 1-1 Tommi Roponen

33. 1-2 Nikke Veikkanen

75. 2-2 Tommi Roponen

90+7. 3-2 Joakim Joutjärvi

MYPA

Avauskokoonpano:

 

99. Antti Kaikkonen (mv)

 

3. Leevi Perkiö

 

4. Ahmed Said Ahmed

 

7. Rico Ryöpäs 90+3. var

 

8. Niklas Rautomäki (66. Khalid Kaddouri)

 

15. Sasu Hernesniemi

 

16. Jussi-Pekka Rämä

 

17. Jari Hassel (C) 86. var (90+1. Joakim Joutjärvi)

 

21. Harry Kossigbo

 

23. Jussi Lanu

 

27. Tommi Roponen 11. var (79. Väinö Hietala 88. var)

 

Vaihtopelaajat:

 

1. Aku Lindström (mv)

 

9. Khalid Kaddouri

 

11. Joakim Joutjärvi

 

13. Olli Kähkönen

 

14. Sisu Häkälä

 

18. Väinö Hietala

 

 

 

 

PEPO

Avauskokoonpano:

12. Graig Hill (mv)

4. Roope Huhtala

5. Nuutti Toiviainen

8. Calvin Nsombo (C)

9. Malik St. Prix (79. Aleksi Sainio)

16. Samu Suoraniemi

18. Jeffrey Addai (89. Juuso Enbuska)

19. Markus Koistinen

22. Arttu Kotanen

24. Zachary Sukunda

27. Nikke Veikkanen

Vaihtopelaajat:

1. Miko Sederholm (mv)

11. Juuso Enbuska

13. Joonatan Sinkkonen

14. Petrus Eskelinen

17. Aleksi Sainio

20. Tuomas Vanhanen

40. Kalle Salmi