MYPA VIERAILEE KARHULASSA

MYPA VIERAILEE KARHULASSA

MYPA jatkaa sarjaotteluitaan seuraavaksi Karhulan keskuskentällä perjantaina 30.6. Klo 19.00 alkavassa ottelussa vastaan asettuu PeKa.

PeKa ja MYPA ovat tällä kaudella jo kertaalleen kohdanneet, mutta kilpailuna oli Regions' Cup. MYPA haki pienien alkuvaikeuksien jälkeen silloin voiton Keskuskentän pienikokoiselta tekonurmelta lukemin 1-3. PeKa:n maalista vastasi Robert Tommola kun MYPA:lta osuivat Jussi-Pekka Rämä kahdesti ja Tomi Räikkönen kertaalleen.

Kolmosessa joukkueet kohtaavat varsinaisen Keskuskentän luonnonnurmelle, joten pelin luonne aikaisemmasta kohtaamisesta muuttuu jonkin verran, kun tilaa kentällä on huomattavasti enemmän.

MYPA:lla on alla opettavainen ja kovatasoinen cup-peli Atlantis FC:tä vastaan. Vaikka loppulukemat nopeasti katsottuna saattaisivat kertoa karkeastakin tasoerosta, tuloksen taakse katsomalla voidaan nähdä jotain aivan muuta. MYPA ei ollut pelillisesti Atlantista juuri ollenkaan jäljessä. Tehokkuus maalipaikoissa nousi ottelussa suurimmaksi ratkaisijaksi.

Kolmosessa MYPA:lla sen sijaan on kolmesta viimeisestä pelistä alla kolme voittoa. Viimeisimpänä näistä voitto sarjakärki SavU:sta tuli kauden parhaalla esityksellä. Kun sekä SavU ja Atlantis-otteluista joukkue ottaa positiiviset asiat mukaansa, hyvää lopputulosta on lupa odottaa.

PeKa on sarjassa tällä hetkellä neljäntenä. Kahdella voitolla, neljällä tasapelillä ja kahdella tappiolla pistesaldo näyttää tällä hetkellä kymmentä. Kolmen viimeisen ottelun saldo on yksi tappio ja kaksi tasapeliä.

PeKa:lla on MYPA:n tapaan keski-iältään varsin nuori joukkue. Joukkueella on potentiaalia vieläkin nähtyä parempaan. Kärjessä Robert Tommola, kapteeni Tomas Turunen ja maalivahti Rurik Osola kannattaa näin mypalaistenkin näkövinkkelistä laittaa perjantai-iltana merkille.