MyPa vierailee Ristiinassa

MyPa vierailee Ristiinassa

Kuva: Jaakko Haapala

MyPan seuraava koitos pelataan lauantaina 30.7. vieraskentällä, kun joukkue matkustaa Ristiinan Pallon vieraaksi. Ottelu Ristiinan urheilukentällä alkaa klo 13.00.

Ristiinassa vastakkain asettuvat sarjan ääripäät. MyPa nousi tiistaisen SavU-voiton myötä sarjan kärkipaikalle. Eroa kakkosena ja pelin vähemmän pelanneen paikalliskilpailija KJP:n kanssa on kaksi pistettä. HaPK on puolestaan pelannut jopa kolme ottelua MyPaa vähemmän ja miehittää kolmossijaa viiden pisteen marginaalilla.

Ri-Pa puolestaan makaa sarjataulukossa pahnan pohjimmaisena kerättyään 13 pelin jälkeen ainoastaan kolme pistettä. Viiden viimeisen pelin saldo on murheellinen, sillä ristiinalaiset ovat hävinneet niistä jokaisen. Maaleja se on pystynyt tekemään kaksi ja omiin on kolissut 26 kertaa.

MyPalle hyvänä oppina ja muistutuksena valmiudesta toimii kuitenkin sarjan ensimmäinen kohtaaminen KSOY stadionilla. Ri-Pa johti ottelua ensimmäisen puoliajan jälkeen maalitykkinsä Miikka Oinosen ansiosta lukemin 1-2. MyPa onnistui kuitenkin ottelun lopulta toisella puoliajalla kääntämään ottelun nimiinsä, mutta sai hyvän muistutuksen ettei yhtäkään joukkuetta vastaan saa mitään ilmaiseksi.

Ri-Pan täsmäase Oinonen on ollut viidestä viimeisestä pelissä poissa joukkueensa kokoonpanosta, joten arvoitukseksi jää nähdäänkö liigakokemusta omaava pelimies lauantaina MyPan kiusana.

MyPan edellinen vierailu Ristiinassa on vuodelta 2017 ja silloin maalien tekeminen oli tiukassa. MyPa vei tuon kamppailun nimiinsä lukemin 0-1. Maalin teki nykyisin Tampere Unitedia edustava Paavo Kujala.