MYPA VIIKINKIEN VIERAAKSI

MYPA VIIKINKIEN VIERAAKSI

MYPA kohtaa lauantaina 25.8 vieraskentällä FC Viikingit. Ottelu Heteniityn kentällä alkaa klo 17.00!

Punavalkoiset porhaltavat kolmen ottelun voittoputkessa. FC Vaajakoski (6-2), MiPK (1-2) ja LPS (7-3) ovat kaatuneet MYPAn käsittelyssä. Maalinteko ei siis ole tuottanut MYPAlle tuskaa, mutta päästetyt maalit ja kokonaisvaltainen puolustuspeli eivät ole tyydyttäneet päävalmentaja Jukka Karjalaista. Karjalainen tarttuikin jo edellisen ottelun lehdistötilaisuudessa asioihin joihin tulee kiinnittää erityistä huomiota Viikinkejä vastaan.

-Kyllä meidän täytyy parantaa puolustuspelaamista. Olemme tehneet paljon maaleja ja se ei ole ongelma. Pystytään luomaan paljon paikkoja ja viimeistelemään tarvittavat maalit. Tämmöisellä puolustuspelaamisella meillä tulee kuitenkin olemaan todella vaikeaa Vuosaaressa. Viikingit on äärimmäisen hyvä joukkue ja varsinkin hyökkääjät heillä on todella kovia.

Saviniemessä MYPA vei kovan taistelun jälkeen ottelun nimiinsä lukemin 3-2. MYPAn maalintekijöinä häärivät tutut nimet. Jussi-Pekka Rämä osui kahdesti ja Tomi Räikkönen kerran. Viikingeistä onnistuivat Jan Eklund ja Cheikh Toure. Sarjataulukossa MYPA on tällä hetkellä kolmantena vain kahden pisteen päässä sarjakärkeen nousseesta Gnistanista. Viikingit miehittävät puolestaan miehittävät sijaa seitsemän. Piste-eroa MYPAn on kanssa on seitsemän pisteen verran.

Viikingeillä kolmesta viimeisestä pelistä kaksi on päättynyt tappioon ja kerran se on pelannut tasan. Maaleja on syntynyt 33 ja päästettyjen maalien saldo on 26. Joukkueen paras maalintekijä on odotetusti Joel Paatelainen viidellä osumallaan.