MyPalle toinen peräkkäinen tappio

MyPalle toinen peräkkäinen tappio

Kuva: Jaakko Haapala

MyPa kärsi toisen peräkkäisen tappion kun Kultsu oli torstai-iltana 30.6. kotikentällään vahvempi lukemin 2-1.

Vierailijat saivat otteluun varsin mollivoittoisen alun, sillä verkko MyPan maalia vartioineen Eetu Kangaskolkan selän takana heilui jo ottelun viidennellä peliminuutilla. Panu Peräkylän pystysyöttö MyPan puolustuslinjan selustaan tavoitti Miko Lötjösen. Lötjönen laittoi pallon vasemmalta puolelta kohti maalia, josta se osittain onnellakin pomppi maaliin ja vei kotijoukkueen 1-0 johtoon.

MyPalla oli ensimmäisen puoliajan alussa omat vaikeutensa, mutta loppua kohti mentäessä kone alkoi lämmetä. Lopulta Sasu Hernesniemi pääsi iskemään rangaistusalueen rajalta tasoituksen juuri ennen taukovihellystä kun Kultsu ei saanut omalta puolustusalueeltaan palloa purettua väljemmille vesille.

Tauolle lähdettiin siis lukemista 1-1.

Puoliaikojen alut olivat MyPalle lopulta Joutsenossa kovaa myrkkyä. Toista puoliaikaa oli pelattu vasta viitisen minuuttia kun Misa Puhakainen kokeili terävällä laukauksellaan Kangaskolkan näppien pitävyyttä. MyPa-vahti ei saanut laukausta liimattua ja lopulta irtopallossa oli ensimmäisenä Lötjönen, joka laittoi torstai-iltana toisen kerran pallon varmasti verkon perukoille ja vei isännät 2-1-johtoon.

Kultsun johtomaalin jälkeen peli tasaantui eikä kumpikaan päässyt juhlimaan maalipaikoilla.

MyPalle jäi hieman jossiteltavaa kun noin vartti ennen varsinaisen peliajan täyttymistä pallo kävi tolpassa, mutta sen lähemmäksi maalia ei lopulta päästy ja Kultsu piti täydet pisteet Joutsenossa lukemin 2-1.

MyPalla on edessään nyt parin viikon ottelutauko, sillä seuraava ottelu pelataan lauantaina 16.7. vieraskentällä SavU:a vastaan.

Seuraava kotiottelu puolestaan on edessä perjantaina 22.7. kun KSOY stadionille vastaan saapuu HaPK.