MYPALLE VIERAITA MIKKELISTÄ

MYPALLE VIERAITA MIKKELISTÄ

MYPA jatkaa taivaltaan Kakkosessa perjantaina 25.5 kotiottelulla. Vastustajaksi Kymenlaakson Sähkö stadionille saapuu Mikkelin Pallokissat. Ottelu alkaa klo 18.30!

MYPA pääsee kotistadionilleen hyvistä lähtöasetelmista sillä edellisestä ottelusta FC Vaajakoskea vastaan se pystyi nappaamaan kauden avausvoittonsa. Henkisesti tärkeä täysi pistepotti auttaa taatusti joukkuetta matkalla kohti ensimmäistä kotivoittoa.

Vaajakoskella maalinteossa onnistuivat tutut ja joukkueen kannalta tärkeät miehet. Viiden pelatun ottelun jälkeen Jussi-Pekka Rämä on heiluttanut maaliverkkoa kolmesti ja Tomi Räikkönen kahdesti. Kaarel Usta ja Heikki Pulkkinen ovat osuneet kerran.

Kokoonpanosta MYPAlla poissa tulevasta koitoksesta ovat varmuudella Veeti Tuomala, Heikki Pulkkinen ja Toni Lehtonen. Tuomala ja Pulkkinen kärsivät loukkaantumisista. Toni Lehtonen on puolestaan sairastunut eikä näin ollen ole joukkueen käytettävissä. Koko alkukauden sivussa olleen Samuel Lindemanin tilannetta tarkkaillaan ja pelaaminen ratkeaa vasta lähempänä ottelupäivää.

Mikkelin Pallokissat on tällä hetkellä sarjataulukossa kuudella pisteellä sijalla kahdeksan. Viidestä ottelussa plakkarissa on kaksi voittoa ja kolme tappiota. Tehtyjä maaleja on kasassa yhdeksän ja päästettyjä kahdeksan. Joukkueen paras maalintekijä on hieman yllätyksellisesti puolustuspään pelaaja Tommi Ekmark joka on osunut neljästi.

Veikkausliigassa maalikuninkuutta kahdesti vuosina 1997 ja 2007 juhlinut brasilialaishyökkääjä Rafael on Saviniemen yleisölle tuttu mies. Lisäksi joukkueesta löytyy kaudella 2016 FC KTP:tä edustanut Isaac Kannah. Mikkeliläisten riveistä voi myös poimia veljeskolmikko Tommi, Miika ja Sami Ekmarkin.