MYPA:LLE VIISI UUTTA SOPIMUSPELAAJAA

MYPA:LLE VIISI UUTTA SOPIMUSPELAAJAA

MYPA on solminut vuoden sopimuksen Simo Majanderin, Jari Hasselin, Oskari Nurmisen, Esko Pesarin ja Rico Ryöpäksen kanssa. Koko viisikko on tuttu viime kaudelta Kouvolan Susien joukkueesta.

Simo Majander on Saviniemen yleisölle tuttu mies. Laitapuolustaja pelasi kaudella 2014 Veikkausliigassa kymmenessä ottelussa punavalkoisten riveissä. Tuon jälkeen tie on vienyt Lahteen ja Kouvolan Susien kautta jälleen tuttuun ympäristöön. Majander lähti MYPA:sta kannuksiaan Veikkausliigassa hakeneena pelaajana. MYPA:n sarjatason ollessa nyt Kakkonen, Simollekin on tiedossa toisenlainen rooli, mihin mies myös omien sanojensa mukaan vahvasti pyrkii.

-Hyvillä mielin olen tulossa takaisin. Kiva päästä taas tuttuun ympäristöön sekä erinomaisiin olosuhteisiin pelaamaan. Joukkueeseen tuon kokemusta Kakkosen peleistä sekä johtajuutta. Innolla odotan kauden alkua. Tavoitteet on pysyä sarjassa ja itse kehittyä myös siinä samalla.

Jari Hassel tulee vahvistamaan MYPA:n hyökkäysosastoa. 15 ottelua viime kaudella Kakkosessa pelannut Hassel viimeisteli kaksi maalia. Potentiaali riittää kuitenkin tehtailemaan suurempiakin maalimääriä. Hassel tuo joukkueeseen niin ikään kaivattua kokemusta Kakkosen peleistä.

-Tunnelmat ovat erittäin hyvät kun pääsee edustamaan seuraa, joka on ollut lähimpänä sydäntä pienestä pojasta asti. Tulevaa kautta odotan jo innolla, koska viime kausi meni vähän lopusta piloille armeijan takia ja nyt pääsee keskittymään ehjään kauteen. Joukkueeseen pyrin tuomaan kokemusta Kakkosen peleistä sekä voimaa kaksinkamppailuihin ja tehoja hyökkäyspäätyyn.

Keskikenttäpelaaja Esko Pesari on tuttu mies päävalmentaja Jukka Karjalaiselle KJP:sta ja Purhasta. Pesari on taitava pallollinen pelaaja ja lisäksi vahva vaihtoehto joukkueen erikoistilanteisiin.

-Loistofiiliksillä lähdetään ensi kauteen. Siisti juttu päästä mukaan MYPA:n uuteen tulemiseen. Suurin osa pelaajista ja valmentajista on tuttuja naamoja, joten on helppo hypätä porukkaan sisään. Omalta osaltani yritän tuoda pallollista osaamista ja voitontahtoa joukkueeseen lisää.

Oskari Nurminen tuo vahvistusta puolustukseen. Viime kaudella Kakkosessa pelejä kertyi vyölle 17.

-Erittäin hyvä fiilis, kun sain sopimuksen tehtyä MYPA:n kanssa. Tuon omalla pelityylillä rauhallisuutta sekä nopeutta alakerran pelaamiseen. Odotan jo innolla tulevaa kautta, kun taistelu sarjapisteistä alkaa.

21 ottelua viime kaudella Kakkosessa pelannut Rico Ryöpäs vahvistaa MYPA:n keskikenttää.

-Tosi hyvät fiilikset sopimuksesta. Hienoa päästä pelaamaan näin historiallisessa seurassa. Tuon joukkueeseen kokemusta Kakkosesta ja nostatan henkeä omalla olemuksellani.

Päävalmentaja Jukka Karjalainen on tyytyväinen saadessaan joukkueeseensa tietoa ja taitoa siitä, mitä uusi sarjataso tulee joukkueelta vaatimaan.

-Kaikki ovat vielä nuoria, tavoitteellisia ja motivoituneita pelaajia ja kaikilla heistä on kokemusta Kakkosesta useamman kauden verran. He tietävät millä tasolla meidän pitää pystyä pelaamaan ja harjoittelemaan.

He ovat paikallisia ja tuntevat joukkueemme pelaajat sekä seuran toimintatavat, joten he sulautuvat joukkueeseen helposti.