MyPan ja vakuutusyhtiö Turvan yhteistyö jatkuu!

MyPan ja vakuutusyhtiö Turvan yhteistyö jatkuu!

Myllykosken Pallon ja vakuutusyhtiö Turvan viime kaudella alkanut yhteistyö saa jatkoa. MyPan ja Turvan yhteistösopimus on toistaiseksi voimassa oleva, joten jo alkanutta yhteistyötä lähdetään rakentamaan yhdessä yhä vahvemmaksi. Yhteistyöstä ollaan puolin ja toisin innoissaan!
 
”Turvaa ja MyPaa yhdistää pieni ja pippurinen yhteisö. Yhteistyöllä saa aikaan loistotuloksia, kunhan vain puhalletaan tiiviisti yhteen hiileen”, tuumii vakuutusyhtiö Turvan vakuutusedustaja Pasi Tuononen.
 
”Olemme tekemässä pitkäjänteistä yhteistyötä pelaajien ja yhteisömme jäsenten vakuutusturvan kehittämisessä. Turvassa on hyvä olla.” filosofoi MyPan puheenjohtaja Risto Oksanen
 
Turva on kotimainen ja asiakkaidensa omistama keskinäinen vakuutusyhtiö, josta saat alan parasta palvelua ja aitoa vastinetta rahallesi. Turvassa vakuutat elämäsi rakkaimmat asiat helposti ja yksinkertaisesti – ammattiliiton jäsenet saavat täyden kympin edut! 
Lue lisää Turvan tarjoamista eduista turva.fi/etusi.

Kymenlaakson alueen paikallisena Turvan edustajana toimii Pasi Tuononen. Pasilta saat henkilökohtaista palvelua kasvotusten Turvan toimistolla tai kotikäynnillä sekä puhelimitse:
”Jo 10-vuotisen Turvan urani olen palvellut joustavasti asiakkaan tarpeita kuunnellen. Ota rohkeasti yhteyttä, niin katsotaan yhdessä vakuutusasiat kuntoon!”, Pasi kehottaa.
Varaa aika Pasin juttusille TÄÄLLÄ.