MYPAN JUNIORIT LEGENDOJEN LEIRILLÄ

MYPAN JUNIORIT LEGENDOJEN LEIRILLÄ

MYPAn juniorit ovat päässeet nauttimaan pitkin viikkoa legendojen leiristä. Seura- ja maalivahtivalmentaja Jussi Riikosen vetämällä leirillä on vieraillut MYPAn vanhoista tähdistä Mauri Keskitalo, Tuomas Aho, Saku Puhakainen, Toni Huttunen ja Jere Pyhäranta.

Maanantaina vieraili Keskitalo, jolloin teemana oli maalinteko, ja MYPAn 1990-luvun maalipyssy antoi junioreille vinkkejä viimeistelyyn. Tiistaina Ahon vierailupäivänä keskityttiin erilaisiin puolustusharjoituksiin.

Keksiviikkona Puhakaisen kanssa treenattiin taas maalintekoa, ja torstaina MYPAn legendaarinen oikea pakki Huttunen antoi ohjeita pitkän peliuran tarjoamalla perspektiivillä. Perjantaina mukana oli maalivahti Pyhäranta, joten fokus oli luonnollisesti tolppien välissä.

- Heistä tulee kenties jonakin päivänä huippupelaajia. On hienoa antaa heille neuvoja ja vinkkejä, Pyhäranta hymyilee.

Riikonen ja Pyhäranta kehuvat ryhmän kuuntelu- ja vastaanottokykyä. Lapset ovat itse olleet innoissaan viikon annista.

- Puhakainen kertoi, että ilmapallon tullessa sen pitää antaa pompata ensin, oikealla laidalla viihtyvä 9-vuotias Nuutti Hyvänen sanoo.

- Pyhäranta muistutti, että etukulma täytyy aina pitää tukossa, maalivahtina mielellään viihtyvä Ville Karhu miettii.

- Minun suosikkini oli Zlatan-testi. Siinä jotkut heittivät, syöttivät tai keskittivät pallon, ja meidän piti tehdä maali. Onnistuin joka kerralla, 8-vuotias Tuomo Koskinen iloitsee.

 

Kuvasatoa legendojen leiristä:

Junioreilla riitti iloa Saviniemessä.

Nuoret kuuntelivat valmentajiensa ohjeita.

Loppuverryttelyssä taivuttiin moneen suuntaan.

Eteenpäin mentiin myös vaaka-asennossa.

Lopuksi juostiin kilpaa Riikosen luokse.