MYPAn taistelu sarjapaikasta jatkuu

MYPAn taistelu sarjapaikasta jatkuu

Kuva: Repa Räikkönen

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: Repa Räikkönen

Kakkosen kauden 2021 pelit vähenee ja samalla panokset kovenee, kun MYPA kohtaa kauden toiseksi viimeisessä kotiottelussaan lauantaina 2.10 klo 17.00 Kiffenin KSOY Stadionilla. MYPA lähtee otteluun allaan vierastappiot Atlantista (0-6) sekä huomisen vastustajaa Kiffeniä (0-2) vastaan. Edellisessä kotiottelussa syyskuun alussa PEPOa vastaan joukkueen ilme oli täysin erilainen ja tuloksena tästä matsista oli 3-2 voitto.

MYPA on tällä hetkellä sarjataulukossa 11. sijalla ensimmäisen putoajan paikalla 19 pistellä. Seuraavina yläpuolella taulukossa ovat sunnuntaina toisensa kohtaavat PK Keski-Uusimaa (20 pistettä) ja PeKa (22 pistettä).

Kaudella 2021 ansiokkaasti esiintynyttä mediatiimiä tuuraa tällä kertaa otteluennakon kirjoittajana puheenjohtaja Heikki Pulkkinen, joka kommentoi MYPAn edustusjoukkueen tilannetta seuraavasti.

Joukkueen kurssi pitää ilman muuta saada taas käännettyä parin tappiollisen vieraspelin jälkeen. Kauden aiempien matsien tuloksia tai suorituksia on tässä vaiheessa turha jäädä jossittelemaan. Valitettavan usein etenkin vierasotteluissa joukkue sekä yksittäiset pelaajat ovat alisuorittaneet ja tällä hetkellä olemme pelanneet itsemme hankalaan tilanteeseen putoajan paikalle. Kaikki on kuitenkin edelleen omissa käsissä, ja tämän kauden joukkue on osoittanut pystyvänsä haastamaan minkä tahansa vastustajan Saviniemessä. Koko hallituksen näkökulmasta vahva usko on edelleen siihen, että kauden 2021 pelaajisto sekä valmennus on riittävän laadukas Kakkosen tasolle.

Odotan, että jokainen MYPA-paidan lauantaina päälleen laittava pelaaja on valmis antamaan kaikkensa, että Kakkosen otteluita nähdään KSOY Stadionilla myös ensi kesänä. Joukkue varmasti tietää ottelun tärkeyden, mutta onnistunut tulos ei tule väkisin puristamalla tai vaadi mitään poppakonsteja. Jokainen pelaaja on osoittanut tämän kauden aikana yksittäisissä otteluissa olevansa Kakkosen tason pelaaja, mutta valitettavan usein taso on ailahdellut kauden aikana. Näiden menestyksekkäiden otteluiden kaltainen uskallus ja rohkeus onnistua sekä pallollisena että puolustussuuntaan, voittaa yksilönä yksittäisiä tilanteita sekä myös koko joukkueena otteluita tulee taas kaivaa esille lauantaina.

Oma roolinsa aiempien kotiottelujen menestyksekkäässä saldossa on varmasti myös MYPA-yhteisön merkittävällä tuella Saviniemen katsomoissa, mikä on saanut kotijoukkueen pelaamaan ja taistelemaan sarjapisteistä. Jos 20 henkilölle toukokuussa pelattua NJS ottelua ei oteta laskuihin mukaan, niin kauden katsojakeskiarvo on tähän mennessä 525 katsojaa. Nyt jos koskaan kotiyleisön tukea tarvitaan, joten tervetuloa koko MYPA-yhteisölle lauantaina KSOY stadionille ja kannustamaan MYPA voittoon!

Joukkueen päävalmentajalla Marko Honkasella on lauantain ottelussa näillä näkymin lähes koko miehistö käytettävissä. Oskari Pasanen on puolustuslinjasta poissa ja Niklas Rautomäen sekä Sisu Häkälän pelaaminen on pienten loukkaantumisten vuoksi epävarmaa.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?