MYPAn toiminnanjohtaja vaihtuu

MYPAn toiminnanjohtaja vaihtuu

Mika Kaleton on irtisanoutunut MYPAn toiminnanjohtajan tehtävistä tänään 1.4.2020.
 
Koronaviruspandemian aiheuttaman vaikean taloudellisen tilanteen vuoksi MYPA on ollut pakotettu leikkaamaan kulujaan merkittävästi. Tämän vuoksi myös toiminnanjohtaja Kaleton lomautettiin huhtikuun alusta alkaen.
 
MYPAn puheenjohtaja Heikki Pulkkinen kiittää Mikaa seuran eteen tehdystä merkittävästä työstä hallinnollisella puolella sekä mm. ottelu- ja muiden tapahtumien järjestämisessä. Vallitsevan poikkeuksellisen tilanteen vuoksi uutta toiminnanjohtajaa ei voida palkata, ennen kuin on tarkemmin tiedossa, kuinka kauan tilanne jatkuu. Tulevaisuuden vaihtoehtojen kartoittaminen käynnistetään kuitenkin välittömästi ollaksemme valmiina siinä vaiheessa, kun toimintaedellytykset palautuvat vähitellen ennalleen.
 
MYPA luottaa yhteisönsä tukeen myös tässä tilanteessa. On ollut ilahduttavaa nähdä, kuinka moni on jo liittynyt uuden jäsenyyden lanseerauksen myötä MYPAn jäseneksi. Näistä vaikeista ajoista voimme selvitä vain yhdessä ja uskon että pidemmällä aikavälillä käännämme tämän haastavan tilanteen voitoksi ja menestykseksi edustus- ja juniorijoukkueiden toimesta pelikentällä sekä myös taloudellisella puolella, Pulkkinen toteaa.