MYPA:n toisen jakson parannus ei riittänyt: "Tulos ei tyydytä millään tavalla"

MYPA:n toisen jakson parannus ei riittänyt: "Tulos ei tyydytä millään tavalla"

 
MYPA hävisi lauantaina FF Jarolle selvin 0-3-lukemin Pietarsaaressa.
 
Voittajasta ei jäänyt juuri epäselvyyttä tilanteidenkaan valossa. Kotijoukkue loi Länsikentän tekonurmella useita vaarallisia paikkoja ja olisi voinut parempana päivänä kurittaa MYPA:n alakertaa useammallakin maalilla.
 
- Ensimmäisellä puoliajalla oltiin liian varovaisia. Ei ollut sellainen alku mitä haluttiin pelille. Oltiin vähän jäljessä ja varovaisia, minkä johdosta hallinta oli selvästi kotijoukkueella. He saivat tehtyä kaksi maalia siihen, päävalmentaja Jukka Karjalainen pohti pelin jälkeen.

MYPA:n peli parani toisella 45-minuuttisella, vaikka silloinkin myös Jaro sai omat paikkansa.
 
- Toisella puoliajalla pelasimme minusta ihan hyvin, tai ainakin huomattavasti paremmin ja saatiin aiheutettua isoja ongelmia vastustajalle. Sitä kautta saatiin luotua todella paljon hyviä maalipaikkoja. Kyllä me olisimme ansainneet siihen maalin. Se olisi voinut kääntää pelin kuvan kokonaan, mutta ei onnistuttu ja kaveri kävi tekemässä kolmeen nollaan lopussa.
 
Tappio kirveli luonnollisesti Karjalaista, mutta lauantain reissussa oli myös jotain, mikä sai valmentajan iloiseksi. Karjalainen on työskennellyt aiemmin Jarossa ja sai suosionosoituksia yleisöltä jo ennen ottelun alkua. Katsomossa ja kentän laidalla oli paljon tuttuja.
 
- Nämä, jotka siellä laulavat ja tanssivat heidän riveissään, ovat minulle erittäin tuttuja ja siellä on paljon hyviä kavereita. Oli se ilman muuta kiva tapahtuma olla paikan päällä, mutta tulos ei kyllä tyydytä millään tavalla.
 
- Mutta sitten taas toisaalta oltiin mielestäni parempia pelillisesti kuin TPS-pelissä ja saimme luotua jo paikkojakin. Siinä mielessä, vaikka vaikka lukemat olivat tylymmät, niin lupaavammalta näyttää, että pystytään hankkimaan pisteitä.
 
Seuraavan ottelunsa MYPA pelaa Ykkösessä lauantaina 11.5. klo 17 alkaen KSOY Stadionilla. Silloin vastassa on AC Kajaani.