MYPAn tytöt edustettuina Helmariturnauksessa

MYPAn tytöt edustettuina Helmariturnauksessa

Viime viikolla 18.-21.6.2017 pelattiin Helmariturnaus Eerikkillässä. MYPA oli turnauksessa vahvasti edustettuna, sillä turnaukseen valittiin kolme MYPAn tyttöjunioria. Taitojaan pääsivät esittämään Nea Riikonen (kuvassa vasemmalla, s. 2003), Else Leino (kuvassa keskellä, s.2002) ja Miia Mansanthia (kuvassa oikealla, s.2003).

Kaikki kolme pelasivat Itä 2-joukkueessa, joka jäi lopulta turnauksessa viimeiseksi. MYPAn pelaajista maalinteossa onnistui  Nea Riikonen ensimmäisessä ottelussa Etelä 4:sta vastaan.

Helmariturnaukset ovat korvanneet pitkän historian omaavan Piirijoukkuecupin. Turnauksiin tullaan alueellisilla joukkueilla ja tapahtumissa korostuu valmentajien koulutus ja pelaajan laadukkaan arjen edistäminen. Poikien sarjoissa turnaus tunnetaan nimellä Huuhkajaturnaus.

Huuhkaja- ja Helmariturnaus on Suomen Palloliiton uusi pelaajakehitystapahtuma, jossa yhdistyy pelaajatarkkailu, valmennusosaamisen kehittäminen ja nuorten urheilijaksi kasvun tukeminen.

Turnaukset ovat osa vuoden aikana toteutettujen Huuhkaja- ja Helmaripäivien tapahtumaketjua ja osa suomalaisen jalkapalloilijan pelaajapolkua. Tapahtumat antavat työkaluja pelaajien laadukkaaseen arkiharjoitteluun.

Kauden 2017 Huuhkaja- ja Helmariturnaukset

C –POJAT (2003 ja sitä myöhemmin syntyneet) 15.-18.6. EERIKKILÄ

C -TYTÖT (2002 ja sitä myöhemmin syntyneet) 18.-21.6. EERIKKILÄ

Kaikki kokoonpanot ja tulokset löydät täältä >>