Olli Kähköselle jatkosopimus-alkamassa kuudes kausi MyPassa

Olli Kähköselle jatkosopimus-alkamassa kuudes kausi MyPassa

Kuva: MyPa/Jaakko Haapala

Laitapuolustaja Olli Kähkösen ja MyPan yhteinen taival saa jatkoa kaudella 2022. Alkava kausi on Kähköselle kuudes punavalkoisissa väreissä. Vuonna 2017 alkaneen uuden tulemisen alusta asti MyPaa edustaneen Kähkösen puheissa korostuvat MyPan tarjoamat olosuhteet ja ettei sarjataso ollut painavin asia vaakakupissa jatkosopimusta tehdessä.

 

-Varmasti yksi isoimmista syistä jatkosopimukselle oli se, kuinka hyvä MyPassa on treenata ammattimaisesti ja sarjatasosta riippumatta. Myös treeniolosuhteet ja ympäristö ovat ihanteelliset pelaajalle sekä varsinkin kotiotteluiden tunnelma fanien ja katsojien myötä.

 

Nuoressa joukkueessa Kähkönen edustaa kokeneempaa pelaajaosastoa. Nopeajalkainen laitapuolustaja osaa nostaa esiin omat vahvuutensa ja asettaa myös sopivan vaatimustason nuoremmille pelaajille.

 

-Omia vahvuuksia kentällä ovat asenne ja hyvän hengen luominen niin kentällä kuin kentän ulkopuolella. Yritän ainakin opettaa nuoremmille pelaajille ammattimaisuutta muutenkin kuin vain treeneissä. Haluan myös että he antavat kaikkensa, koska se kehittää heitä eteenpäin.

 

Korona on heittänyt omat haasteensa tänäkin talvena joukkueen yhteiselle harjoittelulle. Kähkönen on kuitenkin lyhyelläkin otannalla aistinut joukkueen sisällä hyvän tekemisen meiningin, minkä toivotaaan johtavan hyviin tuloksiin.

 

-Fiilikset on luottavaiset. Jengi treenaa hyvällä asenteella koko ajan. Jos jaksamme treenata läpi kauden samalla intensiteetillä, niin uskon kaikkien kehittyvän paljon.

 

Päävalmentajan paikalle uusia tuulia alkavalle kaudelle tuo Jyrki Saarela. Kähkönen on ottanut uuden valmentajan ja tämän mukanaan tuodun vaatimustason hyvillä mielin vastaan.

 

-Uusi valmentaja tuo aina tullessaan uusia juttuja ja se kehittää mielestäni pelaajia eri tavalla kun rutiinit muuttuvat. Mielestän treenit ovat olleet järkeviä ja hyviä. Jyrki pitää sopivaa kuria ja vaatii nöyryyttä pelaajilta, se on hyvä asia.

 

Kauden 2022 joukkueen ikärakenteesta voi vetää johtopäätöksensä kun huomioi, että kokeneempaan osastoon kuuluva Kähkönenkin täyttää tänä vuonna vasta 25. Tavoitteet miehellä on hyvin selkeät niin oman kuin joukkueenkin kehittymisen osalta.

 

-Tavoitteena on kehittyä vielä paljon. Olen kuitenkin myös vielä nuori ja toivottavasti pelivuosia on vielä monia jäljellä. Oletan että tällä kaudella pystyisimme pitämään enemmän palloa kuin edellis vuosina, joten pelin avaamista ja pallollista peliä pitää kehittää paljon.