Otteluennakko MyPa - Edustus IPS

Otteluennakko MyPa - Edustus IPS

IPS - MyPa 08.06.2022 Jaakko Haapala
Olli Kähkönen kamppailee pallosta viime kauden vierasottelussa Edustus IPS - MyPa 8.6.2022 (1-1). Kuva: Jaakko Haapala

Miesten Kolmosen sarjakausi jatkuu huomenna, kun Edustus IPS saapuu vieraaksi KSOY Stadionille.

Edustus IPS on sarjassa seitsemäntenä. MyPalla on alla kolmen viikon tauko peleistä. Päävalmentaja Jyrki Saarelan mukaan joukkue on voinut keskittyä rauhassa pelin kehittämiseen niiden alueiden osalta, mitä alkukaudella oli nähtävissä. “ Meillä on hieman poissaoloja, joten siihen on pitänyt sopeutua ja tehdä pelipaikkakohtaisia muutoksia. Pelillisesti olemme yrittäneet kehittyä siinä, että pelaamme nopeamman ja tehokkaammin”.

Saarelan mukaan tunnelma joukkueessa odottava. “ Henkilökohtaisesti luotan joukkueen suorituskykyyn nyt syyskauteen lähdettäessä. Olimme myös viime kaudella parempia syksyä kohden”. 

Perjantain ottelussa on mielenkiintoiset lähtökohdat. MyPalla on hyvä mahdollisuus kasvattaa eroa haastajajoukkueisiin. Sarjassa toisena oleva HaPK Edustus ja MP/SavU kohtasivat keskiviikkona 26.7. Kun MP/SavU haki voiton ottelusta MyPan johto on nyt viisi pistettä ottelun vähemmän pelanneena. IPS on myös hyvässä vireessä, voittaen kaksi viimeistä ottelua. Saarela odottaa innolla kauden toista kohtaamista. “ Pidän heitä vastaan pelaamista, koska on taitava, pelaava joukkue kyseessä. Heilläkin varmaan muutoksia kokoonpanossa, mutta meidän pitää keskittyä omaan peliin ja tehdä kunnolla jokainen suoritus kentällä”. 

MyPa - IPS Edustus 28.7. klo 18:30.

Osta liput ennakkoon: https://www.lippu.fi/artist/mypa/mypa-edustus-ips-3415929/?affiliate=ADV tai Reunan Kirjakauppa ja Autofit Myllykoskella sekä Neste Anjalassa.