Otteluennakko: MYPA - KJP Sudet

Otteluennakko: MYPA - KJP Sudet

Otteluennakko: MYPA - KJP Sudet

 

Lauantaina 6.6.2020 klo 16 KSOY Stadionilla Saviniemessä tuomari puhaltaa pilliin kolmen kuukauden tauon jälkeen. Vihdoin jalkapalloa päästään seuraamaan paikan päälle harjoitusottelun merkeissä, kun MYPA kohtaa KJP Sudet

 

Idea Kouvolan derbyyn lähti, kun KJP Sudet tarvitsevat kiireellisesti harjoitusottelun ennen heidän sarjansa alkua. Samalla molemmat joukkueet saavat kerättyä hieman raha kirstuun täyttöä.

 

- KJP Susilla alkaa sarja jo viikon päästä, toteaa MYPAn päävalmentaja ja toiminnanjohtaja Ilkka Mäkelä.

 

MYPAlla sarja alkaa kotikentällä 4.7.2020 AC Oulua vastaan.

 

MYPAlla harjoitukset ovat sujuneet hyvin vallitsevasta tilanteesta huolimatta. Tiistain harjoituksissa pelaajien kestävyyttä oli testattu. Tulokset olivat olleet hyviä. Mäkelän mukaan pelaajat ovat olleet ahkeria omatoimisen jakson aikana.

 

- Tällaisissa tilanteissa näkyy, kuka on myös yksilöllisesti urheilija. Osalla oma kehittyminen on saattanut lähteä nousuun, kun taas osalla laskuun.

 

 Joukkue on ehtinyt harjoitella normaalisti koko joukkueen kanssa neljästi. Tänään on vielä viidennet harjoitukset ennen huomista ottelua. Niin kuin harjoitusotteluissa ylipäätänsäkin niin tämänkin ottelun tarkoitus on tuoda pelaajille tuntumaa.

 

- Halutaan saada pelaajien katsastettua omia henkilökohtaisia ominaisuuksia, ja siksi myös aioimme pelauttaa koko kaartia, jotta jokainen saisi tasaisia peliminuutteja alle. Saadaan myös IFK:lta vahvistuksia; maalivahti ja kaksi kenttäpelaajaa

 

MYPAlla ei ole tulostavoitteita, vaan tavoitteet ovat joukkuepelaamisessa.

 

- Meillä oli nousujohteinen käyrä joukkuepelaamisessa CUP:n peleissä, valitettavasti se kehityskäyrä nyt katkesi. Pelejä vaatii alle, jotta saadaan peli samalle tasolle, Mäkelä tuumaa. Jussi-Pekka Rämä, Arjan Goljahanpoor ja Valtteri Kangasniemi ovat sivussa, eivätkä he vielä pääse pelin makuun. Yleisöä saa tulla 400 hengen verran. Ilkka Mäkelä uskoo ja toivoo, että yleisöä tulee paikalle sallittu määrä


MYPA saa vastaansa KJP Sudet. Sisäänpääsy onnistuu vain ostamalla lipun. Jos et pääse paikan päälle ja haluat silti tukea kouvolalaista jalkapalloa, voit ostaa kannatuslipun mypashop.fi  .