Päävalmentaja Karjalainen: "Me olimme 60 minuuttia parempi joukkue"

Päävalmentaja Karjalainen: "Me olimme 60 minuuttia parempi joukkue"

MYPA ja KTP tarjosivat yleisölle viihdettä lauantain ottelussa koko rahan edestä. Peli päättyi värikkäiden vaiheiden jälkeen vieraiden 2-3-voittoon. MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalaisen mukaan tulos olisi voinut olla myös päinvastainen.
 
- Oli oikea derby-matsi. Paljon tapahtumia ja molemmat joukkueet halusivat hyökätä ja tehdä maaleja. Nämä ratkeavat pieniin asioihin. Mun mielestä me olimme 60 minuuttia parempi joukkue. Olimme aktiivisempia, vaikka kaveri pääsi varkain johtoon.
 
- Tulimme toiselle puoliajalle hyvin ja pääsimme ansaitusti johtoon. Joku tietty momentum siirtyi kaverille ja he tekivät vuorostaan kaksi maalia. Pieniä asioita ja tällä kertaa tämä kääntyi näin, Karjalainen summasi ottelun jälkeen.
 
Osa yleisöstä vaati ensimmäisellä puoliajalla voimakkaasti rangaistuspotkua, kun Rony Huhtala kaatui puolittaisen läpiajonsa päätteeksi. Tilanteesta tuomittiin kuitenkin vain kulmapotku.
 
- Ihan selvästi KTP-puolustaja tuli palloon. Hän osui sen jälkeen Ronyyn. Tilanne näytti varmaan kovalta ilmalennolta, mutta ei siinä mitään, Karjalainen kuittasi.
 
Hän paljasti, mitä asioita kotijoukkue kävi läpi tauolla pukukopissa. Toinen puoliaika sai mahtavan alun Jari Hasselin ja Jussi-Pekka Rämän maalien myötä.
 
- Kävimme läpi, että olimme hyvin pelissä mukana ja pääsimme maalipaikoille. Tähdensin sitä, että jaksaa tehdä sitä duunia ja uskotaan siihen, että maaleja tulee. Ollaan aktiivisia, energisiä ja aggressiivisia, tätä painotin. Niin myös kävi, mutta KTP pääsi vielä mukaan peliin.
 
Karjalainen uskoo, että pelistä jäi käteen monta asiaa, jotka kannattaa ottaa mukaan loppukauden peleihin, kun taistelu sarjapaikasta jatkuu.
 
- Tämä mentaliteetti pitää saada mukaan. Pystyimme myös hyvään pallolliseen peliin, mutta puolustuspelissä meillä on vielä paljon opittavaa. Se on ihan selvä, että jos päästämme aina 2-3 maalia, niin otteluita on vaikea voittaa.