Päävalmentaja pettyi esitykseen

Päävalmentaja pettyi esitykseen

MYPA:n päävalmentaja Jukka Karjalainen oli pettynyt omiensa peliesitykseen sunnuntaisessa TPV-ottelussa.
 
MYPA ja TPV pelasivat 1-1-tasapelin sunnuntaina KSOY Stadionilla. TPV:llä oli lukuisia paikkoja anastaa täysi pistepotti Myllykoskelta, mutta kotijoukkue kykeni ottamaan pelistä torjuntavoiton ja yhden pisteen.
 
- Olen pettynyt meidän esitykseen. Meillä oli kolme hyvää peliä alla ja ollaan pelattu hyvää futista. Tänään tuntui, että siitä ei ole tietoakaan. Tuli paljon syöttövirheitä, hävittiin ykkös- ja kakkospalloja. Tosi pettynyt olen esitykseen. Ei todellakaan ollut niin tänään, että oltaisiin hävitty kaksi pistettä, vaan voitettiin yksi piste. Jos johonkin olen tyytyväinen, niin se hieno juttu, että jos näin paskalla pelillä pystyy saamaan pisteen tällaisella pelillä tässä sarjassa, hymähtää Karjalainen.
 
MYPA:lla oli alla hyvät pelit MuSa:aa, paikallisvastustaja KTP:tä ja nousijasuosikki AC Oulua vastaan. Sarjan häntäpään TPV:tä vastaan MYPA ei kyennyt pelillisesti samaan suoritukseen kuin aiemmissa otteluissa. 
 
- Enemmän se meidän pallollinen pelaaminen, se oli aivan järkyttävän huonoa. Vaikea sanoa heti pelin jälkeen mikä meni vikaan, jotenkin me ollaan valmistauduttu väärin. Ollaanko tehty kentällä jotain vai oliko mielenlatauksessa jotain. Ei kentällä ollut sama MYPA kuin kolme viimeistä peliä, Karjalainen toteaa.
 
MYPA:n on syytä löytää kadonnut pelijuoni pikaisesti treenikentällä, sillä seuraava ottelu on sarjajohtaja Hakaa vastaan Valkeakoskella ensi torstaina.