Pulkkinen palaa MYPAn vahvuuteen

Pulkkinen palaa MYPAn vahvuuteen


 

Kaksi edellistä kautta kapteenin roolissa MYPAa Kolmosesta Ykköseen nostanut Heikki Pulkkinen on tehnyt loppukauden kattavan sopimuksen.

Pulkkinen, 36, on ollut isossa roolissa MYPAn nousemisessa ensin Kakkoseen ja viime kauden päätteeksi Ykköseen. Kaudella 2017 Pulkkinen pelasi Kolmosessa 14 ottelua, joissa syntyi keskuspuolustajan tontilta kolme maalia. Viime kaudella Kakkosessa tehot lähes tuplaantuivat (14 ottelua, 5 maalia). 

MYPAn päävalmentaja Jukka Karjalainen kertoo kokeneen Pulkkisen sopimuksen olevan nuoreen joukkueeseen todella tärkeä lisä.
- Olemme odottaneet tätä päivää. Hessu on harjoitellut koko kauden kanssamme, mutta viime kauden vammat eivät ole mahdollistaneet pelaamista ennen tätä hetkeä, Karjalainen paljastaa sopimuksen taustoja.

- Tietenkin Hessu tuo kokemusta, hurjasti pallollista osaamista ja johtajuutta puolustuspelaamiseen, mutta yhtä tärkeää on hänen vaikutuksensa nuoreen joukkueeseen kentän ulkopuolisissa asioissa. Lisäksi häntä pystyy peluuttamaan puolustuslinjassa sekä keskikentällä ja hän on uhka vastustajalle erikoistilanteissa, Karjalainen jatkaa. 

Pulkkinen on valmennusjohdon käytettävissä jo tulevana lauantaina, kun MYPA matkaa Poriin MuSan vieraaksi.