RISTIINALAISET SAVINIEMEEN LAUANTAINA

RISTIINALAISET SAVINIEMEEN LAUANTAINA

MYPA kohtaa lauantaina Saviniemessä sarjassa viimeisenä olevan Ristiinan Pallon. Joukkueiden kevätkierroksen kohtaaminen Ristiinassa päättyi MYPAn 1-0 voittoon Paavo Kujalan 11. minuutin maalilla. Ottelussa nähtiin, kuten usein tällä kaudella, monta hyvää maalipaikkaa. Kotijoukkueen maalivahti Jonne Uronen teki tukun huipputorjuntoja kuten myös Miika Korpela MYPAn maalilla. Ri-Pan vaarallisin pelaaja oli veikkausliigakokemustakin omaava Miikka Oinonen, Jussi-Pekka Rämä oli useammin kotijoukkueen puolustuksen kiusana. Oinonen on tehnyt Ri-Palle 7 maalia ja toiseksi eniten verkkoa on heiluttanut Iikka Häkkinen, kuusi kertaa. Näistä neljä tuli toukokuun 5-3 voitossa HaPKista.

MYPA on tehnyt kolmessa viime ottelussaan yhteensä 14 maalia ja syyskierroksella viidessä pelissä 19 päästäen näissä vain yhden, kotiottelussa Lappee JK:ta vastaan. Ri-Pa on viimeksi napannut pisteen 4. elokuuta 12 pelaajalla matkalla olleelta Peltirummulta. Ainoa voitto on tuo 5.5. pelattu HaPK-kohtaaminen. Tasapelejä Ristiinalaiset ovat pelanneet viisi, kolme kotona ja kaksi vieraissa. Miikka Oinonen on siirtynyt loppukaudeksi MPn riveihin, nähtäneen myöhemmin iltapäivällä ehkä Susien kiusana.

Kotijoukkueen sairaslistalla ovat Eevert Hellsten ja Petri Metsälä. Sormi- ja selkävaivoista kärsinyt "Peetu" on katsellut useita otteluita tällä kaudella videokameran takaa kuvaten joukkueelle tärkeät ottelutallenteet. Kaan Kovanen matkusti vaihto-oppilaaksi kohtuulliseen jalkapallomaa Ranskaan. Niko Roitto on palannut pitkältä sairasjaksolta harjoituksiin ja uhkuu pelihaluja.

MYPA - Ri-Pa Kymenlaakson Sähkö stadionilla lauantaina 9.9. klo 14!

Viimeisiä viedään, Tervetuloa Saviniemeen!