Samuel Lindeman ja Benjamin Niveri MYPA:n uudet sopimuspelaajat

Samuel Lindeman ja Benjamin Niveri MYPA:n uudet sopimuspelaajat

Viime kaudella Susien Kakkosen joukkueen rinkiin kuuluneet Samuel Lindeman ja Benjamin Niveri ovat allekirjoittaneet sopimuksen MYPA:n edustusjoukkueen kanssa.

 

Molempien pelaajien tavoitteena on varmasti ainakin edellistä ehjempi kausi, sillä loukkaantumiset ja armeija aiheuttivat kauden keskellä omat rasitteensa. Armeija on pian ohi ja toivottavasti myös loukkaantumiset, joten molemmat pelaajat pääsevät keskittymään täysillä jalkapalloon.

 

Päävalmentaja Jukka Karjalaiselle molemmat pelaajat ovat olleet luottomiehiä jo KJP:n aikana, joten sopimukset ovat hyvä jatkumo pelaajien ja valmentajan väliselle yhteistyölle:

-Linde on minulle tuttu pelaaja viimeisen kahden vuoden ajalta. Samuel on fiksu, rauhallinen ja hyvä pallollinen pelaaja joka pystyy johtamaan joukkueen keskikenttää. Hän tietää mitä haluan pelaajiltani kentällä ja minä tiedän mitä hän tuo joukkueelle. Viime kausi Kakkosessa oli Lindelle vaikea loukkaantumisten ja armeijan vuoksi, joten uskon että tuleva kausi tulee auttamaan häntä ottamaan seuraavan askeleen urallaan.

 

- Benkku on myös tuttu pelaaja, joten minulla on selkeä käsitys mitä ulottuvuuksia hän tuo joukkueeseen. Benjamin pystyy pelaamaan mitä tahansa puolustavaa roolia laidalla tai keskellä, joten hän tuo myös vaihtoehtoja kokoonpanoon. Hän on aina valmis laittamaan likoon kaikkensa sekä haluaa tehdä asiat aina laadulla vaatien sitä myös muilta. Myös Benkun läpimurto korkeammalla tasolla jäi viime vuonna toteutumatta loukkaantumisten ja armeijan vuoksi, joten toivottavasti pystymme hänenkin kohdallaan toimimaan väliaskeleena.