SARJATAUKO VIETETTY-LAPPEE JK SAAPUU VIERAAKSI

SARJATAUKO VIETETTY-LAPPEE JK SAAPUU VIERAAKSI

Parin viikon mittainen sarjautauko on ohi ja MYPA palaa tositoimiin kotiottelun merkeissä. Kymenlaakson Sähkö stadionille vieraaksi saapuu sunnuntaina 23.7 Lappee JK. Ottelu alkaa klo 17.30!

Joukkueet kohtasivat kauden avausottelussa Lappeenrannassa. Silloin MYPA oli parempi maalein 0-2. Maaleista vastasivat rangaistuspotkusta osunut Paavo Kujala ja yhden kauden komeimmista osumista pamauttanut Tomi Räikkönen.

MYPA starttaa sarjan jälkimmäiselle puoliskolle sarjakärjessä. Sarjakakkosena oleva SavU on neljän pisteen päässä. Ennen sarjataukoa joukkue piti neljässä viimeisessä ottelussaan maalinsa koskemattomana, joten tuon tilaston varaan vahvaa syyskierrosta on hyvä lähteä rakentamaan.

Kärjessä Jussi-Pekka Rämä on tehnyt odotetun vahvaa työtä ja jakaa seitsemällä osumalla tällä koko sarjan maalipörssin kärkisijaa. Vahvaa kautta keskikentällä pelaava Samuel Lindeman on myöskin ollut tehokkaalla pelipäällä, sillä keskikenttämies osui maalipuiden väliin kolmessa viimeisessä ottelussa ennen kevätkierroksen päätöstä.

Lappee JK on tällä hetkellä sarjassa viidentenä. Kasassa sillä on 12 pistettä. Kolmesta viimeisimmästä ottelusta ennen sarjataukoa se nappasi neljä pistettä pelattuaan PeKan kanssa tasan, voitettuaan STPSn ja hävittyään Peltirummulle.

Joukkueen maalintekovastuu on jakautunut varsin tasaisesti eri pelaajille. Listalta löytyy myös yksi erikoisuus, sillä joukkueen maalivahti Simo Partinen onnistui tekemään maalin SavUa vastaan pelatussa ottelussa.