Simo Majander jättää MyPan

Simo Majander jättää MyPan

Yhdessätoista virallisessa ottelussa MyPaa tällä kaudella edustanut Majander muuttaa pohjoiseen.

Majander: "Olen muuttamassa Rovaniemelle töiden takia. Opiskelin Rovaniemellä 5 vuotta luokanopettajaksi ja valmistuin nyt kesällä. Ajatukseni oli jo lähtökohtaisesti, että joskus tulen vielä muuttamaan takaisin Rovaniemelle, sillä viihdyin siellä erittäin hyvin. Muutto sinne takaisin näin nopeasti tuli yllätyksenä itsellenikin, sillä sieltä vastavalmistuneen on erittäin vaikea saada opettajan töitä suuren hakijamäärän vuoksi. Tietysti olisin halunnut pelata kauden loppuun ja olla nostamassa MyPaa takaisin kakkoseen, mutta työtarjous oli sen verran houkutteleva, etten voinut siitä kieltäytyä."
 
"MyPassa pelaaminen merkitsi itselleni todella paljon, onhan se oma kasvattiseura sekä se kaikista tärkein joukkue. MyPassa pelaajista pidetään huolta ja olosuhteet ovat pääsarjatasoa. Varsinkin kotipelit ovat upeita tapahtumia fanien tuoman kannustuksen vuoksi. Erityisesti haluan nostaa esille pienten fanien kannustuksen ja innokuuden."
 
MyPan kaudelle 2023 Majanderilla on selvät odotukset: "Loppukaudelta en odota mitään muuta kuin nousua Kakkoseen."
 
"Lopuksi haluan kiittää kaudesta koko seuraa, faneja, pelaajia sekä toimihenkilöitä."
 
Päävalmentaja Jyrki Saarela: "Majanderin Simon lähtö Rovaniemelle on joukkueelle kuin joukkueelle iso menetys. Simo on kokenut pelaaja, minkä huomaa kaikessa hänen tekemisessään."