Tappio ja lisää loukkaantumisia - ”Harmittaa ja turhauttaa”

Tappio ja lisää loukkaantumisia - ”Harmittaa ja turhauttaa”

MYPA joutui palaamaan Tampereen reissulta 1-3-tappio TPV:lle niskassaan. Pistemenetys oli karvas ja lisäksi ryhmä koki uusia loukkaantumisia.

 

TPV meni johtoon 39. minuutilla ja kaunisteli lukemia vajaan tunnin kohdalla. Jussi-Pekka Rämä kavensi, mutta kiri jäi tuloksettomaksi. Isännät iskivät vielä aivan lopussa 3-1-voittomaalin.

 

- Tämä on todella turhauttavaa, fiilikset ovat huonot. Pelimme on mennyt viime otteluissa eteenpäin, mutta tänään emme päässeet vaadittavalle tasolle. Harmittaa ja turhauttaa, päävalmentaja Jukka Karjalainen ruoti.

 

- Molempien joukkueiden pelissä näkyi alussa, että vaikka sanoisimme mitä, niin pelaajat tietävät tilanteen. Peli oli rauhatonta, syötöt karkailivat ja onnistuneiden ratkaisujen löytäminen oli vaikeaa. Jäimme tappiolle ja jouduimme tekemään tauolla pakosta kaksi vaihtoa nimenomaan puolustuspäähän. Se ei helpottanut lähtökohtia tasoituksen hakemiseen.

 

MYPA joutui loukkaantumisten vuoksi vaihtamaan tauolla Tomas Turusen ja Benjamin Niverin. Karjalainen ei osannut sanoa tällien vakavuudesta vielä enempää. Vaihdosta kentälle tullut Heikki Pulkkinen joutui lisäksi jättämään pelin lopussa ja MYPA taisteli viimeiset minuutit vajaalla.

 

- Emme todella olisi kaivanneet lisää loukkaantumisia, ei tämä helppoa ole, Karjalainen manasi. 

 

Rämä kavensi tilanteeksi 1-2 pelin 80. minuutilla. Vaikka TPV oli toisella puoliajalla vahva, antoi maali loppuun uskoa.

 

- Näki, että pelaajat halusivat sen jälkeen saada tasoituksen. Saimme draivia ja kaveri alkoi vähän pelätä, että tuleeko toinen takaisku. Emme kuitenkaan pystyneet käyttämään tilannetta hyväksemme. 

 

Seuraavaksi on jälleen kotiottelun vuoro, kun sarjakärki FC Haka saapuu tasan viikon päästä KSOY Stadionille.

 

- Jäljellä on kymmenen ottelua, eli jaossa on 30 pistettä. Niistä meidän pitää takoa.