Tappioton putki jatkui tasapelillä

Tappioton putki jatkui tasapelillä

MYPA pelasi neljännen perättäisen tappiottoman ottelunsa Ykkösessä, kun MYPA ja TPV tasasivat pisteet sunnuntaina KSOY Stadionilla 1-1-tasapelillä.
 
TPV tuli otteluun vahvasti ja loi heti muutaman vaarallisen paikan MYPA:n päätyyn. Kotijoukkue pääsi peliin mukaan vartin pelin jälkeen ja 16. minuutilla Rony Huhtala pääsi hyvään puskupaikkaan. TPV:n maalivahti Tuomas Karjanlahti venyi kuitenkin torjuntaan.
 
Ensimmäinen puoliaika oli vauhdikas ja tilanteita luotiin tiuhaan tahtiin molemmissa päädyissä. 21. minuutilla Tomas Turunen venyi aivan uskomattomaan reaktiotorjuntaan, kun Arjan Goljahanpoor pääsi tälläämään aivan lähietäisyydeltä. 
 
27. minuutilla Samuel Lindeman oli päästä avopaikkaan, mutta TPV:n maalivahti Karjanlahti ehti juuri kiinni keskityspalloon.
 
33. minuutilla MYPA siirtyi johtoon. Pallo pelattiin laitaan Joona Raatikaiselle. Hän harhautti puolustajan ja keskitti päädystä maalin edustalle. Siellä Jussi-Pekka Rämä oli väijyssä ja pääsi puskemaan pallon TPV:n maaliin.
 
MYPA:lla oli tilaisuus mennä kahden maalin johtoon 36. minuutilla, mutta Huhtalan veto livahti hieman yli.
 
Minuuttia myöhemmin TPV iski pelin tasoihin. Eetu Kolu pääsi puskupaikalle, eikä erehtynyt ja peli oli tasan 1-1.
 
Toisen puoliajan alkuun TPV tuli väkevästi, mutta MYPA:n puolustus ja Turunen kestivät. 52. minuutilla MYPA pääsi hyvään vastahyökkäykseen ja Anttoni Huttunen pääsi laukomaan. Veto suuntautui kuitenkin päin Karjanlahtea ja tällä oli helppo työ kopata pallo kiinni.
 
58. minuutilla Turunen venyi illan toiseen paraatipelastukseensa pysäyttäen todella painavan pommin, joka oli menossa oikeaan yläkulmaan.
 
78. minuutilla TPV:n toinen osuma oli todella lähellä. Tällä kertaa Turusen ei tarvinnut torjua, vaan työn hoiti ylähirsi. 81. minuutilla Turunen torjui upeasti läpiajoon päässeen TPV:n pelaajan maalintekoyrityksen. Turunen sai juuri jalkansa eteen, kun TPV-peluri koetti ujuttaa palloa Turusen längistä. Turunen joutui torjumaan ottelun lopussa vielä useammankin TPV:n maalintekoyrityksen, mutta MYPA kesti vieraiden painostuksen ja ottelu päättyi 1-1-tasatulokseen.