TPV oli parempi Tammelassa - MYPA katkaisi maalittoman putkensa

TPV oli parempi Tammelassa - MYPA katkaisi maalittoman putkensa

Tärkeitä pisteitä oli jälleen jaossa, mutta MYPA joutui tunnustamaan TPV:n 3-1 (1-0)-lukemin paremmakseen. Myllykoskelaisten maalin laukoi Jussi-Pekka Rämä.

 

Jussi-Pekka Rämä pääsi laukomaan boksista seitsemännellä minuutilla Kaarel Ustan esityöstä. TPV:n puolustus kuitenkin blokkasi kudin.  Anttoni Huttunen pääsi pian tämän jälkeen kuin varkain puolittain läpi vasemmalta, kun pallo oli pomppinut keskellä. Laukaus viuhui kuitenkin ohi taka-alakulmasta.

 

TPV:n Paavo Näykki karkasi MYPA:n puolustukselta 13. minuutilla, mutta Tomas Turunen tuli vahvasti vastaan ja selvitti tilanteen. TPV loi myös seuraavan tilanteen, mutta Turunen ei joutunut venymään kunnon torjuntaan. Huttunen pääsi palloon boksissa, mutta viimeistely-yritys hyvän hyökkäyksen perään oli vaatimaton.

 

MYPA rakensi hyvän hässäkän kulmapotkusta, mutta puoliajan ensimmäinen todella vaarallinen paikka nähtiin toisessa päässä. Mauro Severino sai pallon oikealla boksissa täysin vapaasti, mutta tykitti pallon vasemmalta ohi.

 

Maalinteon aloitti 38. minuutilla kotijoukkue. Arjan Goljahanpoor kuljetti pallon keskiviivalta ja laukoi noin 18-metristä 1-0-lukemat. TPV loi vielä yhden hyvän paikan ennen tauko, mutta ohjaus meni ohi maalin.

 

MYPA joutui tekemään tauolla maalivahtivaihdon. Turunen tuli tällin vuoksi sivuun, tilalle Miika Korpela

 

Tamperelaiset tuplasivat johtonsa vajaan tunnin kohdalla. MYPA purki pallon boksista, mutta pelivälineen sai Juho Saarinen, joka löysi Severinon tarkalla pystysyötöllä. Nuori pelaaja ei erehtynyt vaan laittoi pallon Korpelan selän taakse. Saarinen itse oli ohjata pian vapaapotkun ja lisätä isäntien johtoa entisestään, mutta MYPA selvisi säikähdyksellä.

 

TPV sai maalista lisävirtaa. Roope Huhtala puski vaarallisesti sivuvaparista, mutta pallo painui ohi maalin. MYPA loi hyökkäyksen toiseen päähän, mutta Oskari Nurmisen viimeistely-yritys päättyi rikkeeseen, josta hänelle nostettiin myös keltainen kortti.

 

Rämä hyökkäsi teräväsi vastaan reilun tunnin kohdalla, mutta Ustan laukaus 16-rajan ulkopuolelta oli luokaton. Goljahanpoor puski seuraavaksi tarkasta keskityksestä ja Korpela venyi paraatitorjuntaan. MYPA tarvitsi maalin, joten TPV:lle aukesi paikkoja vastahyökkäyksiin. Tommi Smeets karkasi, mutta sijoitti oikealta ohi.

 

MYPA kavensi ja katkaisi samalla neljän ottelun maalittoman putkensa 80. minuutilla. Rico Ryöpäs sai pallon kulmapotkusta ja laukoi maalin edessä olevaan pelaajamassaan. Pallo jäi elämään ja sen taisteli Rämä, joka viimeisteli 1-2-lukemat.

 

MYPA sai lisävirtaa, mutta peli aaltoili päästä päähän. Lisää jobin postia saatiin viime hetkillä, kun vaihdosta sisään tullut Heikki Pulkkinen joutui jättämään kentän loukkaantumisen vuoksi. Joukkue oli tuossa vaiheessa jo käyttänyt kaikki vaihtonsa.

 

TPV kaunisteli vielä lukemia, kun Korpelalle sattui virhe ja Tommi Ylinen siirsi pallon tyhjään maaliin 92. minuutilla. Näin MYPA joutui lähtemään kotimatkalle ilman lisäpisteitä.

 

Seuraavaksi on jälleen kotiottelun vuoro. Sarjakärki FC Haka saapuu KSOY Stadionille perjantaina 9.8. klo 18.30.