Ahmed Said Ahmed jatkosopimukseen

Ahmed Said Ahmed jatkosopimukseen

MYPAn toppariosasto täydentyi, kun Ahmed Said Ahmed solmi jatkosopimuksen. Kuva: Rauni Pakkala
 
MYPA saa kaivattua vahvistusta takalinjoilleen, kun viime kaudella 24 Ykkösen ottelua topparina urakoinut Ahmed Said Ahmed, 22, on tehnyt jatkosopimuksen. Somalian maajoukkueessa sekä Veikkausliigassakin PK-35:n riveissä nähty ulottuva puolustaja on päävalmentaja Honkaselle mieluinen vahvistus: 
 
- Saatiin tuttu toppari viime kaudelta. Ahmed on erittäin hyvä joukkuepelaaja joka on osalle joukkueesta tuttu jo edelliseltä kaudelta. Saatiin puolustuslinjaan ulottuva ja hyvin peliä katkova vahvistus, jonka otan mielelläni joukkueeseen, “Mano” arvioi. 
 
Urallaan MYPAn ja PK-35:n lisäksi Gnistanin,  Grankulla IFK:n, NJS:n ja VJS:n paidassa nähty Said Ahmed viihtyi MYPAn takalinjoilla haastavasta kaudesta huolimatta: 
 
- Viihdyin täällä hyvin ja tuntui järkevältä ratkaisulta jäädä vielä vuodeksi. Valmennuksessa Tuomas (Aho) ja Jukka (Lindström) ovat kokeneita omalla pelipaikallani ja varmasti voivat auttaa minua menemään pelaajana eteenpäin. Hienoa päästä jatkamaan ja olla MYPAn mukana tulevallakin kaudella. Viime kausi oli pettymys, mikä kuitenkin antaa vain lisämotivaatiota kauteen. Meillä on kasassa nuori ja potentiaalinen joukkue, johon pystyn tuomaan johtajuutta sekä esimerkkiä. 
 
Tällä kaudella Ahmed on joukkueen mukana ensimmäisen kerran sunnuntaina Atlantista vastaan. Ottelu pelataan koronatilanteesta johtuen ilman yleisöä.