MYPA valitsi kauden 2021 kapteenistonsa

MYPA valitsi kauden 2021 kapteenistonsa

MYPAn kapteenisto vuosimallia 2021: Olli Kähkönen, Joakim Lindberg, Tomi Räikkönen ja Jari Hassel.
 
Joukkue on valinnut kapteenikseen alkavalle kaudelle Joakim Lindbergin, sekä varakapteeneiksi Tomi RäikkösenJari Hasselin ja Olli Kähkösen.  Lindberg on MYPAssa jo toisen polven kapteeni, kun tämän isä Janne “Jose” Lindberg kantoi nauhaa viimeksi vuonna 2003. 
 
- Iso kunnia päästä pelaamaan kesällä nauha kädessä. Jätkät valitsi kapteeniston ja valmentajat hyväksyivät tuloksen. Yritän sytyttää joukkueen omalla esimerkilläni antamalla kentällä kaiken jokaisessa pelissä. Vastuu on suuri, mutta meitä on kapteenistossa neljä pelaajaa, joten saadaan jaettua hyvin vastuuta mikäli tulee poissaoloja. Itselleni tämä on ensimmäinen kerta kapteenina miesten peleissä, mikä on tuonut harjoitusotteluihin uuden tuntua, pohtii kolmannen perättäisen MYPA-kautensa aloittava “Jokke” valintaansa kapteeniksi. 
 
Tuore kapteenisto on ehtinyt kantaa MYPAn värejä edustustasolla jo tovin: varakapteeneista Kähkönen aloittaa joukkueessa viidennen perättäisen kautensa, Hassel neljännen ja jo Kolmosessa seuraa edustanut Räikkönen palasi MYPAn paitaan vietettyään vuoden Inkeroisten Purhan väreissä.