Pistejahti jatkuu sunnuntaina Lappeenrannassa

Pistejahti jatkuu sunnuntaina Lappeenrannassa

MYPA ja PEPO ottavat yhteen kello 16 sunnuntaina Lappeenrannassa. Kuva: UrheiluSuomi.com / Kari Saha

 

MYPA jatkaa kauttaan miesten Kakkosen A-lohkossa Lappeenrannassa, missä sunnuntaina kello 16 vastassa on sarjan kestomenestyjä PEPO. Talvella joukkueet kohtasivat kahdesti, kun ensin Suomen Cupissa lappeenrantalaisryhmä oli vahvempi luvuin 2-1 Nikke Veikkasen ja Joona Viskarin osumilla. MYPAn ainokaisesta vastasi tuolloin Tomi Räikkönen. Harjoitusottelussa taas päädyttiin maali-ilottelun jälkeen 3-3 lukemiin, kun MYPAlta osui Väinö HietalaRico Ryöpäs ja Khalid Kaddouri. 
 
Kakkosen kauden on kotijoukkue aloittanut vahvasti ja se kuuluukin sarjan selkeisiin ennakkosuosikkeihin. Avauskierroksella se tasasi pisteet Atlantiksen kanssa, mutta tämän jälkeen on kaatunut KuFu sekä PKKU. Kerätyt seitsemän pistettä oikeuttavat seuran sijalle neljä. 
Hyökkäysvoimaisen ja taitavan seuran paras maalintekijä on sarjan tähtipelaajiin luettava Leon Augusto, joka on maalannut kolmesti yhtä monessa ottelussa. KPV:ssäkin nähdyn laitapelaajan lisäksi verkkoon on osunut kertaalleen puolustaja Roope Huhtanen, keskikenttämies Samu Suoraniemi sekä hyökkääjä Nikke Veikkanen, joka kuten mainittua rokotti myös MYPAa cupissa. 
 
MYPA taas avasi pistetilinsä viimein KuFun kustannuksella uutta miehistä voimaa olemuksellaan uhkuvan Jussi-Pekka Rämän kauden avausosumalla. Alustavasti varmoja poissaolijoitakaan ei ole alkukauden malliin, pois on pudonnut tässä hetkessä ainoastaan edellisottelussa loukkaantunut Tommi Roponen, joten MYPA lähtee jahtaamaan lisäpisteitä hyvässä noususuhdanteessa:
 
- Vastassa on taitava pallonhallintaan nojaava joukkue, joka hyödyntää nopeita laitapelaajiaan minkä jälkeen keskelle nousee pelaajia porrastetusti boksin sisälle. Tällä tavalla PEPO teki komean maalin meitä vastaan cupin pelissä ja tässä on oltava tarkkana. Myös laitapelaamista käytiin läpi ja meidän pitää estää PEPOa murtautumasta niin helposti sitä kautta. Lähdetään pelaamaan samalla tavalla kuin KuFua vastaan, se oli sitä peliä mitä pojat pystyy pelaamaan. Huonon ja hyvän peli on ollut valtava, mutta KuFua vastaan jokainen antoi kaikkensa ja tästä tulemme jatkamaan. Pyritään olemaan aggressiivinen eteenpäin prässäävä joukkue ja murtautumaan monipuolisesti maalintekotilanteisiin, pohtii päävalmentaja Honkanen ottelun alla. 
 
Seuraa näitä: 
Jussi-Pekka Rämä - Uutta särmää Thomas Gravesen -henkisestä hiustyylistä ammentanut Kakkosen entinen maalikuningas sai kauden avausosumansa edelliskierroksella ja uhkuu näyttöhaluja Lappeenrannassa.  
PEPOn sosiaalinen media – Helppo valinta kotijoukkueen avainpelaajaksi toki on kolmesti osunut Leon Augusto, mutta portugalilaisen lisäksi lappeenrantalaiset ovat onnistuneet viihdyttämään eläväisellä otteluseurannallaan erityisesti Twitterissä. Jykevä suositus tälle. 
 
 

 

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

Ota rohkeasti yhteyttä! Lisätietoja: creaturead.fi