Jäsenyys

Jäsenyys

MyPan jäsenyys

MyPan jäsenet eli omistajat pääsevät jatkossa ilmaiseksi kaikkiin MyPan edustuksen kotiotteluihin. Jäsenkortilla saat myös 10% alennuksen MyPan ottelu- ja muiden tapahtumien yhteydessä tapahtuvasta fanituotemyynnistä. Vuonna 2022 MyPa ry:n jäsenmaksu on 75€, koska Myllykosken Pallo -47 ry:n perustamisesta tulee 75 vuotta.

Jäsenet saavat myös etuja MyPa yhteisöön kuuluvien kumppaneiden palveluista ja tuotteista.
Jäsenkortti on myös etukortti:

* Hansa-apteekista -15% alennusta (pl. lääkevalmisteet)

* Myllykosken St1: Normaalihintainen Shinetecs-pesu, kahvi ja pulla kaupan päälle

* Guitar Service Harri Mäisti: -10% alennus huoltotöistä

Kaikki jäsenet voivat halutessaan asettua ehdolle seuran hallitukseen ja heillä on myös äänestysoikeus seuran vuosikokouksissa. Laajan jäsenpohjan kautta MYPA tavoittelee avoimuuden lisäämistä kaikilla tasoilla seuran toiminnassa. Otamme mielellämme kaikki halukkaat mukaan MyPan yhteisölliseen toimintaan.

Liity MyPan jäseneksi tästä

Voit maksaa jäsenyyden ja tilata jäsenkortin itsellesi MyPa-shopista (jäsekortit tulossa myyntiin joulukuun alussa 2020).

Tai voit myös maksaa jäsenmaksun 75€ tilille
MyPa ry FI08 1793 3000 0026 03, viitenumero 2024.  Tässä tapauksessa kortti toimitetaan sinulle postitse jäsenkaavakkeella ilmoitettuun osoitteeseen.
 
 
Vaihtoehtoisesti voit myös hankkia kausikortin 75€:n hintaan. Kausikortti oikeuttaa sisäänpääsyyn otteluihin, mutta ei sisällä muita etuja.