Sisu Häkälä siirtyy MYPAan

Sisu Häkälä siirtyy MYPAan

Sisu Häkälä vaihtoi Peli-Karhut MYPAan.
 
MYPA täydensi miehistöään, kun testijaksolla mukana ollut Sisu Häkälä on tehnyt seuran kanssa vuoden pelaajasopimuksen. Kotkan Peli-Karhujen kasvatti pelasi edelliskauden kasvattiseurassaan Kaakkois-Suomen Kolmosta, mutta nyt 2003 syntynyt keskikenttäpelaaja hakee seuraavaa askelta Myllykoskella hyvin mielin: 
 
- Hyvät fiilikset sopimuksesta ja sarjan alkua odotellaan innolla. Peleistä odotetaan kovaa tekemistä sekä halua voittaa niin omalta osaltani kuin koko joukkueeltakin. 
 
- Sisu oli motivoitunut liittymään joukkueeseen jo heti try out –jakson jälkeen ja kuuluu MYPAn strategiaan missä nuoria pelaajia ajetaan sisään. Sisu on näyttänyt olevansa erittäin hyväasenteinen harjoittelija joka pelaa täysillä koko ajan sekä on hyvä kaksinkamppailuissa. Kehitettävää on keskialueen havainnoinnissa, peliasennoissa ja ensimmäisissä kosketuksissa, joita aletaan nyt kehittämään. Toivottavasti kehitystä tapahtuu ja voidaan peluuttaa kesällä Kakkosessa. Harjoituspeleissä esitykset ovat olleet positiivisia, “Mano” Honkanen puolestaan analysoi tuoretta hankintaa.