Aleksi Mykrä vahvistamaan MyPan hyökkäystä

Aleksi Mykrä vahvistamaan MyPan hyökkäystä

Aleksi Mykrä MyPa 2022 valokuva Jaakko Haapala

MyPa / Jaakko Haapala

 

MyPa on solminut kauden 2022 kattavan sopimuksen laitapelaaja Aleksi Mykrän kanssa. Lahtelaislähtöinen Mykrä on FC Lahden kasvatti ja pelasi viimeiset kaksi kautta FC Lahden A-junioreissa MyPan päävalmentajan Jyrki Saarelan alaisuudessa.

Jyrki Saarela: ” Aleksi on minulle hyvin tuttu pelaaja ja hyvin monipuolinen pelaajana. Lahdessa hän pelasi keskikentän eri roolien lisäksi laitapuolustajana. MyPassa olemme suunnitelleet Aleksille laitahyökkääjän paikkaa, ja harjoituskausi on lähtenyt hyvin hänellä käyntiin”.

Mykrä kertookin, että Saarelalla oli iso vaikutus siirtoon: ” MyPaan tällä kaudella siirtynyt valmentaja Jyrki Saarela on vanha tuttu ja sen kautta MyPasta avautui mahdollisuus siirrolle”. Harjoituskausi on lähtenyt hyvin käyntiin: ”Treeneissä on mennyt hyvin, oma tekeminen viime kaudesta on parantunut paljon. Joukkueessa kaikki tekevät töitä hyvällä ilmeellä ja täysillä, joka on edellytys sille, että joukkue ja sen pelaajat voivat kehittyä.” Mykrä jatkaa.   

” Olen omasta mielestäni ketterä sekä hyvän peliälyn omaava pelaaja, mutta eniten näen itseni joukkuepelaajana. Kentälle tulee aina jätettyä itsestä 100 % ja pyrin aina saamaan kaikille muille saman mentaliteetin. Viihdyn parhaiten laidalla, joko laitapakkina tai laiturina. ”

Mykrä haluaakin varmistaa avauksen paikan MyPassa: ” Henkilökohtaisena tavoitteenani on pelata ehjä kausi ja saada avauksen paikka. Joukkueen tavoite on nousta Miesten Kakkoseen ja pyrin omalla panoksellani edesauttamaan yhteistä päämäärää. ”

 

Aleksi Mykrä

25.2.2001

Aikaisemmat seurat: FC Lahti, Reipas

Ottelut / Maalit: 107, 18