ARPOSELLE, LINDEMANILLE JA NIVERILLE JATKOSOPIMUS

ARPOSELLE, LINDEMANILLE JA NIVERILLE JATKOSOPIMUS

Samuel Arponen, Samuel Lindeman ja Benjamin Niveri jatkavat MYPAssa myös kaudella 2018. Kolmikon sopimuksen pituus on vuoden mittainen.

Laitapelaajana vahvoja otteita esittänyt Samuel Arponen oli Kolmosessa 15 kertaa mukana joukkueen kokoonpanossa ja viimeisteli yhden maalin. Vahvalla työmoraalilla varustettu "Samppi" sai pitkästä aikaa ehjän kauden alle ja tyytyväisyys huokuukin miehen puheista.

-Pariin vuoteen pystyi treenaamaan koko kauden ilman loukkaantumisia ja kehittymään hyvässä porukassa. Ensi kaudesta tulee varmasti mehukas ja yhteisiä treenejä odotan jo innolla. Niihin treenaaminen on jo aloitettu ja tiedän olevani valmis kauden startatessa lajitreenien osalta.

Samuel Lindeman puolestaan ihastutti Saviniemessä keskikentän keskustassa hyökkäävässä roolissa. Keskikentän maestro viimeisteli Kolmosessa yhdeksän maalia ja oli yksi joukkueen tärkeimpiä pelaajia nousujuhliin päättyneellä kaudella.

-Kiva, että sai MYPAn kanssa tehtyä taas vuoden sopimuksen ja pääsee kokeilemaan, että miten rahkeet riittää Kakkoseen. Mielenkiintoinen kausi tulee olemaan!

Topparina vakuuttavasti luutinut Benjamin Niveri lähtee tervettä itseluottamusta uhkuen sarjaporrasta ylemmäs. Joukkueen kapteenistoon kuulunut "Benkku" on johtajuuden kannalta tärkeä palanen myös ensi kaudella.

-Hyvä kausi alla kokonaisuutena koko joukkueelta. Koko kauden aikana joukkue kasvoi paljon ja kehitystä sekä omalta että joukkueen osalta tapahtui suuresti. Ensi kaudella ei lähdetä ihmettelemään Kakkosen tasoa vaan lähdetään voittamaan!