Atlantis rokotti MYPAA virheistä kovalla kädellä

Atlantis rokotti MYPAA virheistä kovalla kädellä

Menossa mukana Mainostoimisto Creature AD

Kuva: Repa Räikkönen

Sarjakkonen Atlantis FC oli odotetun vahva vierailija ja vei pisteet mennessään lukemin 1-3. Kolme räikeää virhettä koitui ottelussa MYPAn kohtaloksi joista vastustaja armotta rankaisi. Viimeksi kaudella 2019 Ykköstä pelannut Oskari Pasanen teki paluun MYPAn avauskokoonpanoon topparin paikalle.

Jos edellisessä ottelussa MYPA saikin lentävän lähdön, niin nyt samanlainen lähtö lahjoitettiin tarjottimella Atlantis FC:lle. Heti ottelun kolmannella minuutilla pallonmenetyksen seurauksena vierailijoiden Konan Kouakou pääsi kuljettamaan pallon vapaasti kuudentoista rajalle ja laukaus painui vasempaan alakulmaan ohi MYPAn maalilla pelanneen Joel Peltolan.

Kotijoukkueelta otti aikansa päästä pelin rytmiin kiinni. Ensimmäisen puoliajan soljuessa eteenpäin peli kuitenkin tasaantui eikä MYPAlla ollutkaan pelillisesti suurempaa hätää pysyä sarjakakkosen kyydissä. Parasta esimerkkiä ja taistelutahtoa kotijoukkueelta osoitti Tomi Räikkönen joka jaksoi väsymättä prässätä Atlantiksen puolustusta.

Selkeät maalipaikat jäivät kuitenkin vähiin. Niklas Rautomäki ampui vapaapotkun kohtuullisen hyvästä paikasta yli maalin ja monta pystysyöttöä valui suoraan Atlantiksen maalivahdin Sammy Ndjockin hyppysiin.

Lopulta MYPAn turmioksi koitui taas yksittäinen virhe puolen tunnin pelin kohdalla. Ahmed Said Ahmed menetti pallon vaarallisella sektorilla ensimmäisen maalin tehneelle Kouakoulle. Tämä nappasi pallon itselleen ja Joel Peltolan ollessa ulkona maaliltaan Kouakou nosti taidokkaasti pallon yli Peltolan ja tilanteeksi vaihtui 0-2.

Seitsemän minuuttia maalin jälkeen Atlantikselle avautui jälleen paikka MYPAn keskialueen pallonmenetyksen jälkeen. Tim Martinen karkasi läpiajoon, mutta tällä kertaa Peltola selvitti tilanteen loistavalla torjunnalla.

MYPA sai henkeä päälle vielä ensimmäisen puoliajan lopulla. Niklas Rautomäen antaman kulmapotkun jälkitilanteesta Jari Hassel taisteli pallon rangaistuspilkun kohdalta Tomi Räikkösen jalkaan vitosen alueen oikealle kulmalle. Räikkönen kiitti ja kovasta taistelustaan kiitosta ansaitseva joukkueen johtohahmo latasi pallon takanurkkaan. Tulostaululle vaihtuivat lukemat 1-2 ja samoissa lukemissa siirryttiin myös ottelun tauolle.

Toinen puoliaika alkoi ensimmäisen tapaan hieman ihmetellessä ja Atlantis sai jo parin minuutin pelin jälkeen hyvän paikan lisätä johtoaan. Oikealta puolelta tullut hyökkäys päättyi kuitenkin laukaukseen joka MYPAn onneksi valui vain aavistuksen takatolpasta ohi.

Herätys tapahtui kuitenkin onneksi nopeasti. 51 minuuttia oli pelattu kun paluun MYPAn paitaan ja avauskokoonpanoon sitten Ykkösen kauden 2019 tehnyt Oskari Pasanen pukkasi Rautomäen antamasta kulmasta pallon hieman ohi maalista.

MYPA haki hyökkäysvoimaa vaihdosta kun sekä Jussi Lanu, Tommi Roponen kuin Jussi-Pekka Rämäkin tulivat kentälle. MYPA sai kyllä vietyä peliä eteenpäin, mutta viimeisen kolmanneksen ratkaisuissa oltiin valitettavan tehottomia ja Sammy Ndjock sai Atlantiksen maalilla olla suhteellisen rauhassa.

Räikeät virheet koituivat lopulta MYPAn kohtaloksi ja ottelun 77. minuutti sinetöi loput kohtalosta. MYPA menetti pallon hyökkäyspäässä. Vielä keskialueella Ville Majander pääsi väliin Atlantiksen vastaiskuun, mutta heikko pelaaminen alaspäin kostautui, Jean de Lima karkasi läpiajoon, nosti pallon yli Joel Peltolan ja tilanteeksi vaihtui 1-3.

MYPA ei enää kirivaihdetta tämän jälkeen saanut silmään ja Atlantiksen neljäs maali oli kavennusta lähempänä. 82 minuuttia oli pelattu kun Chijioke Ibekwe pääsi vielä avopaikkaan, mutta Peltolan hyvä torjunta vesitti haaveet lisämaaleista ja näin Atlantis vei täydet pisteet mukanaan KSOY stadionilta lukemin 1-3.

Creature AD

Mainostoimisto Creature AD. on luova ja joustava mainostoimisto. Projektimme toteutamme aina yhteistyössä asiakkaan kanssa ja pidämme asiakkaan ajan tasalla. Haluamme tarjota asiakkaillemme luotettavan, helppokäyttöisen ja ennen kaikkea laadukkaan yhteistyön. Jos sinulla on tarve uudistaa kotisivut, verkkokauppa tai haluat kasvattaa digimarkkinoinnilla yrityksesi liikevaihtoa?

 Ota rohkeasti yhteyttä!

Lisätietoja: creaturead.fi

1-3

(1-2)

3. 0-1 Konan Kouakou

30. 0-2 Konan Kouakou

41. 1-2 Tomi Räikkönen

77. 1-3 Jean de Lima

MYPA

Avauskokoonpano:

30 Joel Peltola (mv)

4. Ahmed Said Ahmed (46. Sasu Hernesniemi)

5. Kasperi Kinnunen

7. Rico Ryöpäs

8. Niklas Rautomäki (74. Jussi Lanu)

10. Tomi Räikkönen

11. Joakim Joutjärvi (57. Tommi Roponen)

17. Jari Hassel (57. Jussi-Pekka Rämä 90. var)

22. Oskari Pasanen (74. Ville Majander)

26. Joona Martikainen

31. Joakim Lindberg (C)

Vaihtopelaajat:

1. Aku Lindström (mv)

9. Khalid Kaddouri

15. Sasu Hernesniemi

16. Jussi-Pekka Rämä

23. Jussi Lanu

27. Tommi Roponen

40. Ville Majander

Atlantis FC

Avauskokoonpano:

88. Sammy Ndjock (mv)

3. Miika Ekmark

6. Mohammed Bekhedda (C)

7. Konan Kouakou (71. Rafael Lehtonen)

14. Antti-Pekka Kesonen

20. Tim Martinen (54. Jean de Lima)

23. Chijioke Ibekwe

24. Mohamed Fahad (81. Viljami Jurvanen)

25. Miro Marin

35. Deni Silverio (81. Marcelo Costa)

42. Santeri Suutari 45. var

Vaihtopelaajat:

99. Aaro Reiniluoto (mv)

8. Viljami Jurvanen

27. Rafael Lehtonen

28. Sami Grönberg

29. Mohamed Lassoued

31. Jean de Lima

34. Marcelo Costa