Danil Jegorov tuo nuorta itseluottamusta ja kunnianhimoa MyPan hyökkäykseen

Danil Jegorov tuo nuorta itseluottamusta ja kunnianhimoa MyPan hyökkäykseen

Kuva: MyPa/Jaakko Haapala

MyPa ja hyökkääjä Danil Jegorov ovat tehneet sopimuksen kaudesta 2022. Valkealan Kajossa ja KJP:ssä juniorivuotensa viettäneelle ja 19 vuotta tänä vuonna täyttävävälle Jegoroville sopimus MyPan kanssa on yksi tavoitteiden täyttymys.

-On hienoa päästä pelaamaan joukkueeseen jota tuli pienempänä seurattua katsomosta ja nyt pääsen itse tekemään maaleja MyPassa.

Nuoren hyökkääjän ei tarvitse miettiä omaa vahvuuttaan ja puheessa on mukana myös maalintekijälle sopivaa itseluottamusta ja kunnianhimoa. Fysiikkapuolella nuori mies havaitsee kehittymisen tarvetta.

-Osaan viimeistellä maaleja hyvin ja sen voin luvata, että pallo tulee olemaan vastustajien verkossa vähintään kerran per peli. Kehitettävää olisi varmaankin fyysisessä kunnossa.

Joukkueen ilmapiiristä Jegorovilla on vain hyvää sanottavaa. Treeneissä tehdään hommat viimeisen päälle, mutta tilaisuuden tullen ilmapiiriä pyritään myös rentouttamaan.

-Joukkueessa on hyvä ilmapiiri. Silloin kun on mahdollisuus pitää hauskaa, niin pidetään hauskaa. Sitten kun treenit alkavat, niin kaikki keskittyvät täysillä omaan tekemiseen.

Jegorov siirtyy MyPaan KJP:n riveistä, missä hyökkääjä teki viime kaudella kuusi maalia.  Myös MyPassa vaalittavat arvot ovat herättäneet nuoren miehen huomion positiivisessa mielessä.

Danil Jegorovin tavoitteet tulevalle kaudelle korostavat nuoren hyökkääjän itseluottamusta ja kunnianhimoa.

-Henkilökohtainen tavoitteeni on tehdä vähintään 20 maalia ja haluan MyPan nousevan takaisin Kakkoseen.