Forss U-19 ikäluokan mukaan Eerikkilään

Forss U-19 ikäluokan mukaan Eerikkilään

kuva: Rauni Pakkala 

U-19 poikien (2002) maajoukkueen päävalmentaja Peter Lundberg on nimennyt MYPAn Lassi Forssin sekä MYPA-taustaisen Matias Riikosen Eerikkilässä 3.-5. syyskuuta järjestettävälle leirille. Joukkueen kolmipäiväiseen leiriin sisältyy ottelu vuotta vanhempaa ikäluokkaa vastaan.

18-vuotias Forss teki MYPAn kanssa loppukauden kattavan lainasopimuksen heinäkuussa. Nuori laitapuolustaja on tuttu näky ikäluokkansa maajoukkueessa ja on kuulunut sen vakiokalustoon. Forss debytoi viime kaudella Veikkausliigassa pelaten kaksi ottelua FC Lahden paidassa, ja on kuluvalla kaudella saanut paljon vastuuta MYPAn Ykkösen peleissä esiintyen pirteästi pelaamissaan otteluissa.

Matias Riikonen on myllykoskelaisille tuttu juniorivuosilta ja hän ehti pelata MYPAn paidassa myös Kakkosta. Lahjakas maalivahti siirtyi Tampereen Ilvekseen elokuussa 2018, jolloin hän solmi 2+2 vuotisen sopimuksen joukkueen kanssa. Riikonen debytoi Veikkausliigassa reilu kuukausi sitten, kun hän sai Ilves-maalilla vastuun HJK:ta vastaan. 

MYPA onnittelee ja toivottaa tsemppiä molemmille!