Haetaan avainpelaajaa myyntiin ja markkinointiin!

Haetaan avainpelaajaa myyntiin ja markkinointiin!

Myynti- ja markkinointijohtaja

MYPA on Pohjois-Kymenlaakson edustusjalkapallon ykkösseura. Tavoitteenamme on tarjota onnistumisen elämyksiä kaikille yhteisömme jäsenille.

MYPAn pääpaino on edustustason jalkapalloilussa ja toimimme tiiviissä yhteistyössä junioritoimintaan keskittyvän Kouvolan Jalkapallon kanssa. Yhdessä KJP:n kanssa tarjoamme alueen potentiaalisille junioreille laadukkaan ja motivoivan kehitysympäristön, missä pelaajien on mahdollista kehittyä edelleen aina kotimaan jalkapallohuipulle saakka.

MYPAn toiminnan kehittämisen ja jatkuvuuden mahdollistamiseksi etsimme joukkoomme tavoitteellista, energistä ja innovatiivista myynti- ja markkinointijohtajaa. Vastuullasi tulee olemaan seuran uusasiakashankinta, olemassa olevien kumppanuussuhteiden ylläpito sekä MYPAn myynti- ja markkinointitoiminnan kehittäminen.

Pääset vaikuttamaan myös itse tehtävänkuvaasi oman kiinnostuksesi sekä osaamisesi mukaisesti. Työstäsi maksetaan tuloksesi mukainen palkkaus ja työskentelet mieluiten oman yrityksesi tai toiminimesi kautta.

Lähde onnistumaan MYPAn mukaan! Lähetä hakemuksesi sähköpostilla 24.3.2021 mennessä osoitteeseen heikki.pulkkinen(at)mypa.fi.

 

Lisätiedot:

Heikki Pulkkinen
MYPA ry / Puheenjohtaja
0447122975 (arkisin klo 16.00 - 18.00)

heikki.pulkkinen(a)mypa.fi