HÄMEENLINNASTA TULOKSENA MAALITON TASAPELI

HÄMEENLINNASTA TULOKSENA MAALITON TASAPELI

HJS ja MYPA tarjosivat Meijerin kentällä tasaisen taistelun. MYPA oli ottanut viikon aikana opiksi edellisestä harjoituspelistään, mikä antaa hyviä signaaleja jatkoa ajatellen.

Ottelun alkupuolisko oli molempien joukkueiden osalta tunnustelua ja asetelmien hakua.

Ensimmäisiä kunnollisia maalipaikkoja saatiin odotella vajaan puolen tunnin pelin paikkeille. 27.minuuttia oli pelattu kun Tomi Räikkönen pääsi yksin läpi. Räikkösen yrityksen HJS:n maalivahti kuitenkin torjui ja jatkotilanteessa Jussi-Pekka Rämä laukoi pallon yli maalin. Vain pari minuuttia myöhemmin Esko Pesari petasi Räikkösen jälleen hyvään maalipaikkaan, mutta HJS:n maalivahti oli taas "Tompan" yrityksen tiellä.

31.minuuttia oli pelattu kun MYPA oli äärimmäisen lähellä johtomaalia, asialla jälleen Tomi Räikkönen. "Tomppa" leikkasi vasemmalta rangaistusalueelle. Tompan laukaus kilpistyi lopulta kuitenkin ylärimaan ja jatkopalloon päässeen Olli Kähkösen yritys päätyi lopulta kulmapotkuksi.

Hetki Räikkösen maalipuiden kolistelun jälkeen tapahtui toisessa päässä. HJS-hyökkääjä pääsi ajamaan vasemmalta laidalta rangaistusalueen sisään, laukaus painui MYPA:n onneksi etutolpasta ohi maalin.

Tasaisen kamppailun pääosaan nousivat lopulta maalivahdit. Jos ensimmäisellä puoliajalla venymään joutui kotijoukkueen maalivahti, toisella puoliajalla MYPA:n nuori maalivahti Matias Riikonen esitteli parastaan torjuen kertaalleen mm. läpiajon.

Kaikenkaikkiaan HJS-ottelun antoi positiivisen kuvan siitä, että joukkue oli viikon aikana pystynyt ottamaan paljon opiksi edellisestä harjoituspelistään. Hyvien maalipaikkojen määrä ja Matias Riikosen erinomaiset otteet maalilla luovat hyvää pohjaa jatkoa ajatellen.

MYPA pelaa seuraavan harjoitusottelunsa 9.3 ja vastustajaksi asettuu Käpylän Pallo. Ottelu pelataan Talin jalkapallohallissa alkaen klo 21.00.

0-0

(0-0)

MYPA

Riikonen Matias (mv)
Niveri Benjamin (46' Perkiö)
Pulkkinen Heikki (c)
Majander Simo (90+2')
Kujala Paavo (49' Arponen)
Kähkönen Olli (79' Usta)
Lindeman Samuel
Tiihonen Joonas (62') (73' Kovanen)
Pesari Esko (55' Pesari)
Räikkönen Tomi (66' Huovila)
Rämä Jussi-Pekka (79' Nurminen)

VAIHTOPELAAJAT
Korpela Miika (mv)
Perkiö Leevi
Arponen Samuel
Hassel Jari
Huovila Arttu
Kovanen Kaan
Nurminen Oskari
Usta Kaarel
 

HJS

-

-

-

-