Harjoitusottelu MyPa - HJS la 9.3.

Harjoitusottelu MyPa - HJS la 9.3.

MyPan kauden ensimmäinen kotiottelu pelataan Lehtomäen tekonurmella lauantaina 9.3. klo 14:30.

Ilmaisen sisäänpääsyn otteluun tarjoaa K-Supermarket Valtari. Kentän laidalla on kioski, mutta siellä käy vain korttimaksu.

Ottelun voi katsoa myös Veo Livestä.

Kuukausi sitten HJS:n kotiottelu MyPaa vastaan päättyi hämeenlinnalaisten 2-1 voittoon. MyPa johti puoliajalla, mutta HJS ratkaisi ottelun lopussa todella kaukaa lähteneellä optimistisella roikkupallolla, joka päätyi MyPan maaliin. Tappiosta huolimatta päävalmentaja Mika Pasanen oli tyytyväinen joukkueensa esitykseen. Tämän ottelun jälkeen MyPa kävi Lahdessa, jossa Reipas oli parempi lukemin 6-2, ja Lappeenrannassa, jossa PEPO teki HJS:t eli nousi toisella puoliajalla takaa 2-1 -voittoon.

Viimeiset kaksi viikkoa MyPalla on ollut taukoa peleistä, ja nyt vuorossa ovat kauden 2024 ensimmäiset harjoitusottelut nimellisesti kotikentällä. Ei Saviniemessä KSOY Stadionilla, mutta Lehtomäen tekonurmella Kouvolassa kuitenkin.

Miten pari viimeistä viikkoa ovat joukkueelta menneet?
Pasanen: "Olemme harjoitelleet tammikuun alusta hyvällä intensiteetillä ja pyrkineet luomaan perustaa meidän pelitavallemme sekä kehittämään samalla fyysistä puolta kohti Kakkosen vaatimustasoa. Viime viikon vedimme harjoittelusta hieman henkeä ja tällä viikolla mennään taas täysillä. Pieni tauko tuli hyvään paikkaan ja se antaa varmasti kaikille lisää energiaa, kun sarjaottelut alkavat vähitellen lähestymään."

Millaisin mielin aloitellaan kautta Kouvolan kentillä?
Pasanen: "On mahtavaa päästä vihdoin pelaamaan kotiotteluita! Kyllä se myös aina piristää pitkän hallikauden jälkeen, kun pääsee ulos pelaamaan. Nämä harjoitusottelut ovat meille todella tärkeitä valmistautumisessa sarjaan. Me harjoitellaan edelleen tosi pienillä alueilla, minkä vuoksi nämä pelit ovat meille äärettömän tärkeitä, kun halutaan kehittää vauhteja kohti sarjan vaatimuksia."